Merhabalar, bu aralar diyete başladım. Gorumcemle konuşurken de kilom hızlı hızlı değilde gram gram gidiyor şeklinde bahsettim diyetimden. Bana olumlu bir şekilde yaklaştı, destekledi. Hatta bu karantinada bende kilo aldım dedi.

Birkac gun sonra benim cumlelerimin aynisin konuşulduğu ,diyetle,kiloyla alakalı,kızların kendi arasında sakalastigi bir video paylaşıyor sosyal medyasında. Uzerine de benim olculerim tastamam yazıyor. Bunu gordum, uzerime alındım. Nişanlıma soyledim. Seni kastetmemistir,alinganlik yapma dedi ,geciştirdi. Başka bir gun nişanlımla konuşurken, gorumcemin bizi duyduğunu ,benim o videodan alınıp alinmadigimi oğrenmek icin bana videoyu paylaştığı gece mesaj attığını, benim normal bir şekilde konuştuğumu, maske taktigimi ifade etmiş.

Nişanlım beni neden arada bırakıyorsun diyor. Bense olayı buyutmemek adına gorumceme değilde nişanlıma soylemiştim, kardeşini uyarsın diye. Şimdi ben ikircikli davranan oldum, alıngan oldum. Nişanlımla olan geleceğim icin hevesim kalmadı. Peki arkadaşlar , siz nasıl ustesinden geliyorsunuz bu sorunların. Yanlışım nedir bu konuda ?