Daha onceki konularından hatırlayanlar bilirler,bir yılı aşkın bir suredir eşimden ayrı yaşıyorum,bebeğim ve anne-babam ile beraber.Annemler yanıma geldiler cocuğa bakıyorlar.

Oğlumun babası normalde cocuğu hafta sonları evine goturur getirirdi,salgin sebebiyle ve kendisi kronik hasta olup idari izinli olduğu icin her gun gunu birlik bizim evde cocukla vakit geciriyor,aşağıda bahce var oraya iniyorlar cıkıyorlar filan.

Bu arada kendisi ara ara beni geri donmeye ikna etmeye calışıyordu bikac kez dondum olmadı geri geldim.Kv nin ısrarı uzeeine bir kez de onun icin şans vereyim diye duşunuyordum ki meğer o artık başka alemlerde artık benimle hic ilgisi yok.Annemler evlerine gittikten sonra kendisine bu evde kalmasını teklif ettim istemedi bı kez kendi isteğiyle kalmıştı onda da ayrı odada yattı.Sabah gelmişse cocuk oğle uykusa yatınca o da annemin yatağında yatar ya da duvara donup tel ile meşgul olur.cocuklara cıkma izni olduğu gunler bana teklifte bulunmaz.

Basta sadece izledim sonra her gun yanında getirdiği cantayı kontrol etmeye başladım.Hep eşofman altı oluyordu.Dun bir baktım kulot,şort, parfum,şarj aleti var.Cocuk gece uykusuna dalarken yine baktim gitmiş.Mesaj attım parfumu nerede sikacaksin,o kulodu nerede giyeceksin acaba protokolu guncelleyecegim bu boyle olmayacak dedim o da sen guncelle imzala ben adliyeye bırakırım dedi.buraya gelirken parfum sıkmıyor o parfumu kime sıkıyor şimdi ? evinden buraya buradan evine giden bir insan yaninda niye kulot taşır ? Şarj aletini ben sadece bir yerde kalacaksam alırım yanıma..bı keresinde havlu ve dış macunu da gormuştum cantasında.

Bugun eve sabah geldi oğlen cıktı adliyeye bırakılacak evrak vardı cantasında oraya gitmiştir.evde aynı duvarlar icinde nefes almak oyle gerdi ki beni,cidden bitmiş ya bu evlilik annemin sozde arabuluculuklari yuzunden ve kendisinin boş vaatleri yuzunden gereksiz uzamış.
O gittikten sonra mesaj attım.Bundan boyle evimizi kullanmanı istemiyorum cocuğu kapıdan alırsın bahcede oynayıp tekrar kapıya bırakırsın,kalan vaktini de (burada ağır konuştum ) ile gecirirsin dedim.karsilikli ağır mesajlasmalar oldu biraz.

15 inde acılıyormus adliyede bununls ilgili başvurular.Protokole yazdığım nafakanın daha fazlasını yazacağım acimayacagim,hele ki yazdıklarından sonra..
Ağır yazdım hic olmadığı kadar..beni zamaninda asagilamalarinin hakaretlerinin de hıncını alircasina..kotu mu yaptım ?

Bir ic dokuştur....