Hepinize selamlar. Fikrinizi almak istiyorum. Şimdi buyuk şehrin merkezinde bir mahallede giriş katta yuksek kira veriyorsunuz. Bu arada balkon yok, guneş almıyor, ısınma sıkıntı, ev eski... Ayrıca yakınında yamacında pazarda yok. Hep market. Mecburen aracla uzaktaki pazarlara ve toptan marketlere gidiyorsunuz ki bu da her zaman olamıyor. Ki burdaki marketlere mecbur kalınca fahiş fiyatlar odeniyor. Bu arada cocuk ta yok. İşe giderkende servise binmek icin 15 dakika yuruyorsunuz ve servis 40 dakikada gidiyor. Geldik soruma. Buralarda ev imkansız gibi birşey bizim icin. 1 milyonlar telaffuz ediliyor. Eskilerde en az 500-600 bin ki onlarında bir suru tadilata ihtiyacı var. Etraf ilcelere baktığınızda onlarında gozde yerleri faiz duşup talep arttığı icin gereksiz pahalı. Merkez ilcelerden biri daha soz konusu eski gecekondular yıkılmış bir suru yeni bina dikilmiş ve dikilmeye devam eden, şuan oturduğum yere aracla 15 dakika, işe 30 dakika. Ancak şoyle bir durum soz konusu aralarda buyuk kultur farkı mevcut. Bir ev soz konusu ki fiyatı inanılmaz, manzara deseniz butun şehir ayaklarınızın altında, guneş evin icine doğuyor. Kutu gibi bir ev. Eve olup olup bayıldınız. Apartman sakinleride etrafa gore mukemmel. Ama muhit... Cok iyi değil.... Cocuk yetiştirmek icin ne kadar doğru olur bilmiyorum. Hadi şimdi cocukta yok. Para kira ile cop olmuyor birikiyor. Cocuk buyuyene kadar ortam toplamazsa taşınılabilir... Ev cok guzel cok şirin demiş miydim Muhit herşey midir? Siz ne yapardınız? Evi alırmıydınız?