Bugun cep telefonumu duşurdum yere tamamen kendi dikkatsizligimden . Telefon bir daha acılmadi. Bende apar topar babamla telefoncuya gittim . Tabi evden cikana kadar kocamın soylemediği laf kalmadı ne dikkatsizligim kaldı ne mal kıymeti bilmemezligim . Normalde asla ne alınana ve verilene karışan bi insan değildir. Neyse bugun anneme davetliydik yemeğe . Yemekte suratı beş karış . Sonra aradı telefoncu tamir edildi gelin alın diye . Neyse babamla birlikte gittiler bunlar . Dondu surat hala beş karış . Neymiş efendim telefonumda sacma sapan videolar fotoğraflar varmış ( onun dans ederken taklit yaparken cektiğimiz bana sil dedigi bir kac video , gencligimden kalan bir kac sortlu mortlu fotoğraf.) . Orada oturdu 2 saat 5 karış suratla telefonumun galerisini kurcalıyor kimseyle konuşmuyor . Ben kızınca sesini yukseltti kotu niyetli biriyse o telefoncu kalksa o fotografları videoları internete koysa napacaksın bilmem ne . Orada sesimi cıkarmadım . Eve geldik gene bağırmaya başladı o bana ben ona . Bana daha once o goruntuleri sil nolur nolmaz demişti silmemiştim . Nasıl bu ihmalkarligi yaparmışım derdi bu.
Bende seni insan icine cikaranda kabahat dedim. Ne olursa olsun başkalarının yanında yapamazsın . Ama bundan sonra bende aynı şekilde davranicam dedim . Bir daha annenin babanın evine gelirsem şerefsizim dedi o da .
Yarın misafirim gelecek . Evi hep o supurur. Supurmuyorum da silmiyorum da dedi insanlik yaramiyormus bana. Bu halde misafir cagiramayacagim icin esek gibi kendim temizliyorum iki gozum iki ceşme . Cok uzuldum . Evet ihmal kabul ama bu kadarı fazla.

Misafirim 1.dereceden ailem . Kimse evden dışarı cıkmıyor. Lutfen yeterince uzgunum iki gozum iki ceşme zaten bir de beni bu sebepten siz uzmeyin