Gecen gun bi konu acmıştım 4 ay boyunca askerde olan biriyle goruştuğumu ve askerdeyken konuşmayı kestiğimi soylemiştim
Umursamaz tavırları benimle cok ilgilenmemesini sorun ediyodum askerdeyken daha oncede asker bekledim bunu yapamaycağını biliyodum ama musait zamanında vakti canlı yayın yapmaya varsa bana da vardır diye duşundum hep
Askerden gecen hafta gelmiş 4 gun once yazdı buluşalım diye tamam dedim bi şekilde buluştuk
“Orda cok kavga ettik ama geldim işte bak . Ben uzun zamandır hayatıma kimseyi almadım giren cıkanlar oldu ama olmadı yani ve ben kimseyle konuşurken seninle oldugu kadar rahat olmadım ben seni istedim ve goruşelim yazdım .ordayken sorunlarımız oldu ama uzaklıktan kaynaklı ve benim pskolojimden kaynaklı eğer burda yan yanaykende yapamazsak sorun vardır demekki dedi bundan sonra sorunlarımızı konuşurak cozeriz icine atma bişeyleri bende dikkat etcem herşeye dedi
Ama mesela arkadaşlarımlayım dışardayım telefona cok bakamam dedi “
Sonra sımsıkı sarıldık sanki hayal olan şey gercek oldu biranda cok farklı bi duyguydu guzeldi herşey goruşeli iki gun oldu
Sabah bi cıkıyo dışarı bahceye gidiyo mesela sonra akşam arkadaşlarıyla oturuyo gece ucde geliyo
Ve bu surec icinde sadece nereye gittiğini haber veriyo sanki annesiyim arada sırada mesaj atıyo oda gec cevap veriyo benim ne yaptıgımı da pek merak etmiyo
Bu durumdan sıkıldım ama bu niye boyle demekten de sıkıldım bu insanla mutlu olamayacağımı anladım ama neden duruyorum bilmiyorum
Pazartesi goruşuruz dedik bahce evi var oda mangal yakarız mısır kozleriz gezeriz diye genel bi plan yaptık
Ama boyle umursamaz ve surekli meşgul olab bi insana nasıl davranılır bilemedim
Lutfen dunyada son insan o mu demeyin ben de bırakmıştım olmayacağını anlayıp ama bide yanyanayken deneyelim dedim hemen kestirip atıp pişman da olmak istemiyorum sizce nasıl davranmalıyım ?