Şuanda cok uzgunum fikirlerinize ihtiyacım var.
2,5 yaşındaki kızımı kreşe gonderiyorum yaklaşık 5 aydır. 1 haziranda da devam ettik .
2 haziranda ayağının ustu bacağı şiş ve morarmış şekilde geldi. Oğretmene sordum bilmiyorum dedi. Mudure anlattım durumu hic cevap alamadım. 2 gun sonra eşim geldiğinde cok tepki gosterdi ve kreş mudurunden kamera kayıtlarını izlemesini istedi. Mudur izleyeceğini ancak hafta sonu izleyebileceğini soyledi. Bugun ise kayıtlara ulaşamadığını cihazında arıza olduğunu teknik servisin uzaktan sorunu cozemediğini ve okul icine teknik servisi salgın nedeni ile sokamayacağını bu yuzden bilgi veremediğini yazmış.
Ben de dedim ki bu cocuk her ne olduysa ağlamıştır bu derece şiştiğine gore oğretmen gormese bile ağlamasından bilir ama oğretmen bilmiyorum okulda bişey olmadı diyor.
Okul muduru oğretmenime guveniyorum isterseniz gondermeyin deyip cıktı.

Kızımın bacağındaki şişlik ve morluk ancak 1 haftada nohut buyukluğune duşebildi. Muhtemelen ustune dolap vb bişey duşmuş olabilir. Ama soylemiyorlar . Ben de gondermeyeceğim kreşe ama bu konuda yapılabilecek bişey var mı acaba? Bilmiyoruz deyip cıkacaklarmı işin icinden yaa cok uzgunum .