Kizlar yaklaşık bir ay once yolda giderken arabamızın onunden dumanlar cıktığını gorduk. Aynı anda burnumuza yanık kokusu geldi. Eşim kullanıyordu arabayı ben de bebekle arkada oturuyordum. Hemen kenara cektik kaportayi actık motor alev alev yanıyordu. Koy yolundayiz bu arada kuş ucmuyor kervan gecmiyor o sırada. Cok panik olduk tabi ustelik o anda arabada su yok. Bagajda bir kilim vardı eşime onunla sondur dedim. O sırada kızım korkmasin diye uzaklastirdim. Eşim kilimi kapatıp sondurmeye calıştı Yol kenarından biraz toprak aldı şu niyetine alevlere doktu. Bı de ustune toprak yolda kızım koşarken duştu ağzı burnu kan icinde kaldı Telefon cekmeyen bir noktada oyle kalakaldık.
Alevleri sondurduk. Yoldan biri gecti bı sure sonra. Bizi telefon ceken yere goturdu. Kızım da yuzu yara olduğu icin durmadan ağlıyor Eşim kuzenini aradı O geldi kızımla beni eve goturdu. Jandarma cağırmışlar arabanın yanına tutanak tuttular vs. O gun kaskonun cekicisi arabayı tamirciye goturdu ve bu gune kadar rapordu bilirkişi idi vs bekliyoruz.
Bugun kaskodan gelen cevaba gore arabamızın motoru aslında yanmamış (sondurmeye calışırken eşimin eli dahi yandı) sadece kızgınlaşmış. Masrafı karşılamayı reddetmişler.

Kizlar gozlerimle yandığını gorduğum şeye yanmamış diyorlar Cok ofkeli ve şaşkınım

Ayrıca dahası var bu araba bu olaydan iki gun once bakımdan cıktı Gostergelerle ilgili vs sorunlar vardı 1500 TL odeme yaptık araba bakımdan cıktı sonra bu oldu

Ne yapmalıyız sizce?