Merhabalar, benim 11 yasında bir gorumce adayım var o 4 yaşındaydı biz tanistigimizda bayadır ic iceyiz yani. Abisine inanılmaz aşık buyudukce biraz duruldu, bu durum zaman zaman beni sınır ederdi fakat hicbir sey yapamazdim zaten neden yapayim ki neyse konumuz bu değil.
Şimdi bu kardeşimizin bir sevgilisi olduğunu tespit ettik, derslerinin durumunun hic ic acıcı olmadığını berbat durumda salmış her şeyi corona surecininde etkisi var tabi. Neyse biz bunu konuştuk abisi ve ben ne yapabiliriz diye ben acıkcası konuşmasını istemedim konu ile ilgili cunki inanılmaz sert davrandı dedim ki kızı kendimizden uzaklaştırıp daha cok oğlana itmeyelim. Uc beş kere sakinlestirdim oyle bir ders calışma programı yaptı ki kiza goz actırmıyor ister istemez cocuktan uzaklaşır diye duşunduk. Bir sure dediğimiz gibi oldu sevgili konusunu hic acmadan dersleri ile baskılaydık uzaklastirdik ya da oyle sandık.
Bugun sevgilisi o on kusur yaşlarında olduğunu duşunduğumuz kucucuk cocuk bana istek atmış. Neden nicin bilmiyorum.
Ben de diyorum ki gorumcemi alayim bir gezelim bana acılırsa acılır acılmazsa alttan subliminal vereyim işte henuz erken gibilerinden. Bi taraftanda diyorum karışma kotu sen olursun bırak abisi ile halletsin. Bi yandan da kıyamıyorum. Arada kaldım anlayacağınız sizce insanlık yapıp konuşmalı miyim yoksa beni alakadar etmez mi demeliyim. Abisine elbetteki benden daha duşkun o kotu bile soylese ona karşı toleranslı abisine mi bıraksam hic bilemiyorum. Aklınıza ihtiyacım var.