Merhaba, sadece merak ettiğim birşeyi buraya sormak icin konu actım.
İşyerimde bayan ve erkek karışık calışıyoruz ve 9 saatimiz yam yana geciyor. Yanıma gelen abi dediğim kişinin bazı hareketlerini goruyorum ben mi yanlış anlıyorum acaba diye buraya konu acmak istedim. Boyle birşeyi eşime soramam cunku.

Bu abi dediğim kişi benden 10 yaş buyuk ve evli cocuklu. 2 yıl once geldi, ilk zamanlar cok muhabbet etmezdik benim yanımdaki arkadaşımla daha cok konuşuyordu ama son zamanlarda koronavirus sebebiyle idari izinde kimse kalmayınca muhabbet ettik ancak diğerleriyle nasılsa bununla da oyle
Ama son zamanlarda onunla konuşurken yuzunun fazla gulduğunu fark ediyorum. Ben aynı yerde başka bir erkekle işle ilgili calışınca olumsuz konuşuyor. Eğitim olmuştu o yanımdaydı eğitim bitince yanımda şarkı soylediğini fark ettim. Eşimle ilgili konuşurken başını kaldırıp baktığını fark ettim,ben herkesi sevmem sevdiğim kişilerin yanında konuşurum diyor mesela ama ben kotu niyetli duşunmedim hic. Diğerleri nasılsa buda oyle benim icin. Oda diğer bayan arkadaşımla da konuşuyor ama benimle konuşurken daha farklı gibi geliyor. Ben saf mıyım acaba
Zaten her fırsatta da eşimi ne kadar sevdiğimi soyluyorum
Ama ben mi kuruntu yapıyorum anlamıyorum. Sizce aynı serviste bayan ve erkek abi kardeş gibi olamaz mı. Eğer farklı goruyorsa mesafemi de koyarım.
Sizden de fikir almak istiyorum