Merhaba guzel hanımlar. Gununuz guzel gecsin.
Size bir arkadaşımla ilgili problemimi anlatacağım. Ben artık insanları ve kendimi anlayamıyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Cok yakın bi dostum vardı. Birbirimizi cok sevdiğimiz duşunuyordum. Ben cok seviyordum şahsen. Onun icin yapmayacağım şey yoktu. Her şeyinde yanındaydım. Sonra ataması oldu başka bir ile gitti. Evlendi. Duğununde falan her şeyinde tabi ki ben vardım.
Bu arkadaşım kendisine cok yamuk yapan insan oldu ama hepsini cok rahat bir şekilde hayatında tuttu. Anlam veremiyordum. Herkesle iyi olmak adına canını yakan herkesi hayatında tutuyor ve tabiri caizse yalakalık yapıyordu!?? Yine de arkadaşımı cok seviyordum.
Sonra ben tup bebek ile hamile kaldım. İkiz gebelik. Ama sonrasında buyuk sıkıntılar yaşadım. Hastanede yattım. Doktorlar benim de hayati tehlikem olduğunu soylediler. Vucudum cok aşırı tepki vermiş tup bebeğe. Vucudumun her yerinde sıvı birikti. Yuruyemez hale geldim.
Bu arkadaşıma haber verdim hastaneye yattığım gun. Kac gun hastanede yattım. Hic aramadı. Mesaj dahi atmadı. Başka bi ortak yakın arkadaşım her gun aradı. Ve hastanedeki son gunum beni hergun arayan yakın arkadaşımın doğum gunu idi. (Facebook haber verdi. Aklımda tutamam ben). Ben de ona jest yapmak adına herkesi aradım doğum gunu videosu istedim. Elimden bu gelirdi. Diğer aramayan yakın arkadaşımdan da istedim. Atmadı.
Hastaneden cıktım. Kendime gelince işe başladım. WhatsApp durumuna neşeli bir fotoğraf attım.
Aradan zaman gecti beni aramayan arkadaşım sitem etti. Neymiş o arkadaşımın doğum gununu hatırlamışım. Bunukini sonra hatırlamışım. Ve o da video atmak istememiş. Kaldı ki ben ona surekli başka gunlerde surprizler yaptıydım zaten. Benim icin bir insanı mutlu etmek icin ozel gune gerek yok. Aniden yapılan şeyler daha mutlu eder
Dedim ki ya ozur dilerim. Ben aklımda tutamam ki. Facebook haber verdi onunkini de. Seninkini de sonradan kutlamıştım zaten. Hem sen beni hic aramadın farkında mısın hastanede yatarken. İnsan hic mi merak etmez dedim. O arkadaşım her gun iki kere aradı dedim.
Vay işte WhatsApp durumunda iyi olduğumu gormuş arama gereği duymamış.
Vay işte iyi gunde kotu gunde dost birbirinin yanında olmak değil midir soruma karşılık o benim kocam değilmiş. Koca oyle olurmuş.
Vay işte kimsenin bu sitemlerini cekemezmiş annesininki de dahil.
Nasıl uzuldummmmm nasıl hayal kırıklığı. O boyle bir insan değildi. Sonra ben ne yaptım o kırgınlık ile her yerden sildim.
Gecen mesaj attım ben salak? Cunku cok ozluyorum.
Dedim ki ikimizin de ruh hali kotuydu belli ki. Ben arkadaşlığımızı cok ozluyorum. Tekrar eski gunlere donemez miyiz(ozet)
Cevabı; ben her yerden silmiştim. Cok kırılmış. Onun kini gecmezmiş. Bitmiş. (Ozet)
Hayır artık dicem ki atanmak ve evlenmek değiştirdi.