merhabalar, sizlere bir şey danışmak icin bu konuyu acma gereği hissettim.
nişanlı olan bir abim var Allah nasip ederse 2 ay sonra nikahları olacak, evlenecekler. ben şehir dışında okuyorum yani 9 ay başka şehirde oluyorum. abimin soz, nişan, tanışma merasiminde bulunabildim onun dışında abimin nişanlısı ile pek goruşemedik. mesaj ile konuştuk birkac kez ama yapı gereği ben cok konuşamıyorum, bir de annem babam var toplu ortamlarda bana laf duşmez diye konuşmadım pek. dun abimle bir şeyler yerken abim bana sana bir şey soracağım durustce cevap ver dedi bende sor tabi dedim. nişanlısı abime kardeşin(yani beni kastederek) benim WhatsApp durumlarımı sona mı aldı hic bakmıyor, gecen durumum cevap verdi ama baktı olarak gozukmuyor amacı ne demiş.

bende kendisine okundu bilgimin kapalı olduğunu soyledim ardından bana inanabilmek icin telefonumu gostermemi istedi. acıkcası icerledim biraz benim sozume inanmamasına ve nişanlısının amacını da cozemedim. ve bu yaşananların onceki gununde bize gelmişti ve bana karşı suratı beş karıştı.28-29 yaşında insan ikisi de neden boyle şeylere takılıyorlar anlamıyorum. ayrıca abimin de bildiği bir ilişkim var, abimler ortak hesap kullanıyor gecen gun aramaların en ustunde cok baktıkları icin erkek arkadaşımın profilini gordum sorduğumda abim nişanlısının baktığını soyledi, takılmadım. bunu arkadaşlarımla paylaştığımda neden bakıyormuş ben altında bir şey ararım gibi şeyler soylediler. ikisi de kafama takıldı, kimsenin işine karışmak istemediğim icin mesafeli davranırken abimle arama boyle bir konu sokulması beni rahatsız etti, bundan sonraki tavrım ne olmalı sizce?