Herkese iyi akşamlar.
Hanımlar benim eşim Uzman cavuş. 6000 tl maaş alıyor.Ben calışmıyorum. Aslında calışmayı cok istiyorum daha 21 yaşındayım ama eşim cok karşı. Bir kere calışayım dedim. Boşanmaya gitti iş. Adına da kıskanclık diyor guya.Bahanesi batsın. Bu konu zaten başlı başına bir problem. Neyse kira, faturalar, araba aldık taksidi, arızası, ekspertizi derken son iki aydır cok sıkıştık.Cocuk yok henuz.Aylar sonra ilk kez bu ay kişisel alışveriş yapacağım. Giyim kuşam. Limit deseniz 200 tl. O da kendisine alacak bir şeyler. Fakat cok uzuluyorum. Ne birikimim var kıyıda koşede ne de altınım. Kacarak evlenince duğun falan olmadı.Annem ara ara gonderiyor harclık gibi 100 - 200.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Şu sıra tek duşunduğum Mine abla. Kendisine gıbta ile baktığım banka mudur yardımcısı eşi bir abla. Kendisi bir yılda pazar parasından, ordan buradan arttırdığı, kenara koyup sıkışınca hemen elini surmediği 12bin tlsine sıfır ev eşyası aldı. Ben neden mesela beş on kenara koyamıyorum.Koyuyorum sonra sıkışınca hemen oradan kullanıyorum. Ağzımı tutamayıp eşim sıkışınca hemen cıkarıp ona veriyorum. Yok mu bana oneri de bulunabilecek birileri.