Iyi aksamlar Kk hanımlarıBen bi konuda fikrinizi almak istiyorum,yorum yapabilirseniz cok sevinirim cunku benim kafamda oldu bitti ama hala aklmin almadığı konular var ...Neyse gelelim konumuza, bdvye de konu actım bi kac tane yaşadığım sıkıntılı evlilik hakkında ve boşanma surecimin devam ettiğini. Evet boşanma surecim devam ediyor boşanmamin en buyuk sebebi eşimin daha onceden bi arkadaşlık sitesinde tanımadığı yuz yuze goruşmediği bikac bayanla,whatspda sanalda yani cinsel icerikli konuşamadıydı (sanal seks) ve bizim ozel hayatımız pek yoktu, benle birlikte olmak pek istemezdi normalde bayanlar erteler ya bizim hep erteleyen eş kişisiydi,ama normalde dışarı hayatımızda ev hayatımızda genelde bana ev işlerinde yardımcı olmaya calışan aile icinde annesine ,babasına karşı oven savunmaya gecen,ne bulursa yiyen ,calıştığı paranın olduğu surece tÂbi bana veren ,kıyafet alınacaksa sana alalım benim.ihtiyacum yok,telinin duvar kağıdı ikimizin resmi,ama bana yaklaşmayıp bole yollara girmesi benim aklım mantığım ne olabilir ?Bana karsu duyduğu minnet ya da vicdan duygusu muydu?Ya da cevrenizde bole tip erkekler duydunuz mu?Sanalda başka bayanlara karşı aşıp kesen ama yanımda sarılıp uyuyalım derdi genelde.Ornekler vermem gerekirse ,balayına gittik 5 gun, hergun normalde benim ertelemem lazimken, su gun bu gun dedi kendisi ve 5 gun boyunca bisey yaşanmadan donduk evimizesadece yedik ictik oynadık yanıma o kar kaldıYine bi ornek verecek olursam kız arkadaşı olmamış reel hayatta anca bu şekilde sanalda konuşmaların otesune gecmemiş zaten bu anlasiliyor ,artı fiziki olarak pek kendine ozguveni olan biri değildi başka birinin profilini koyarak konusmus,ya da whatspda boş profille hatta bende kac kere sorgulamışımdır,neden boş profil kullanıyorsun filan diye ama yine de bildiğini okudu ...Zaten yan yana yakistirmazlardi bizi,benim hep daha guzel olduğumu eşimin kotu bi tabir olacak ama cirkin olduğunu solerlerdi, benim tek kusurum fazla kilolarımdı,ki evlendikten sonra da mutsuzluğun getirdiği duygularla daha da cok kendimi yemeğe verdim ve daha fazla kilo aldim ,neyseki ayrı kaldığımız bu 8 aylık surecte verdim ve vermeye de devam ediyorum. Artık olan oldu gecti o devir bu tarz vakalarından ve mesajları yakalamamla bi kac kere actım davamı devam ediyor hala ,8 aydır farklı sehirlerdeyiz, ne arama ne sorma ne onda ne bende bi kere bile arayıp ozur dileme girişiminde bulunmadı, kabullendi ,herkes kendi kabuğuna cekildi.Esas sorum şu ayrılıyoruz.bittu ama bu ne tıp bir hastalığa giriyor erkeklerde ,ya da boyle biseyler duydunuz mu bi başka birinde,bunun altında yatan psikoloji nedir?hala duşunurum.Bu arada terapiye filan kapalı bi insandır, cok kere teklif ettim ama reddetti.Ki kendisi doktora gitmekten aciz bi insandir .Ben bu evlilikte elimden geleni yaptım maddi ve manevî anlamda hep yanında oldum ama sanırım artık kendime de acıdığım icin bu evlilikte kalmak istemedim,cunku artk gururum ağır bastı .Arkadaşlar imla kurallarına pek uyamadım,bu telefona pek alışamadım o yuzden ozur dilerim sizlerden.Bu arada inşalalh bdv.ye uygundur konum,cinsellik bolumune actım ama pek yorum alamayınca buraya taşımak istedim .