26 yaşındayım bunu yazmak bile bana işkence ama artık icimde tutamiyorum... nişanladım 1 sene once sevdigim adamla bir kac ay gecti dogum gunum yaklaşdıgi icin bana bir hediye yapmak istedi ve kiz kardeşim bana sormadan ona yazdı bir başka bir neden icin (aylevi) oda dediki kiz kardeşime hazır yazdın benim busraya (yani bana) hediyem suprizim var dogum gunu icin onu sana versem sen goturumusun diye (ben yurt dışında yaşıyorum) nisanlım kıbrısa.. kiz kardeşimde o ara kıbrısdaydı (kıbrıslıyız) ... bende bir sinirlendim dedim kiz kardeşime dedimki sen benim arkamdan niye ona yaziyorsun kimse sana o hakkı vermedi dedim... neyse gitmiş yazmış nişanlıma utanmadan busra kızıyor onun icin hediyesini ben getirmem dogru olmaz diye... arkadaşlar o gunden beri her gun ruyamda kiz kardeşimin nişanlımda ve bizde gozu varmış gibi ruyalar goruyorum.. HER GUN... ve ikisindem nefret etmeye başaldım... cunki ruyalar artık benim piskolojimi alt ust etti. her gun goruyorum şeytan benle her gun ugraşiyor kiz kardeşimin ve nişanlımın birbirinde gozu varmış gibi yansediyor ruyalarım artık dayanamiyorım.. bir gun ruyamda nişanlımın arkası donuk kiz kardeşim gelmiş arkasından sacını elliyor felan... neyse bunlar daha neki.. neler neler goruyorum ikisindende nefret etmeye başlaıdm bu aylar suren ruyalardan sonra... kiz kardeşimde zaten kibirli ve sinirli insan anlaşamiyoruz onunla ezelden beri... herkezden nefret etmeye başldım ve bunu kimseye soyluyemiyoum bu arada kiz kardeşimle ayri yumurta ikiziyiz birimize tip ve karakter olarakda hic benzemiyoruz...