Her zaman sıkıntılarımi dinlediniz Allah razı olsun sizden .buseferde sevincimi bilin istedim . Oğlumun ameliyatını bekliyodum şimdiye kadar oyuzden baslamiyodum işe, ama doktor Corona nedeniyle daha haber vermedi .verirse de izin almayi duşunuyorum.. dun işkura gittim daha once kasiyerlik tecrubem olduğu icin .bı market onerdiler bana .bugun aradım gelicegimi soyledim net adres istedim.gelin dediler.kesin gozuyle bakıyorum ben olucak bu iş.cok şukur işten yana sıkıntım yok kısmetim var o konuda

Kizlar işim yatti ya.. cok Uzak tenha yerlerden gidip gelmem lazım.dolmusa varabilmem icin.serviste yokmuş... Ailemde olmaz diyor orası başka yerlere bakicam fabrika duşunuyorum. Yurumeyle 4 saat aracla 32 dk haritadan baktimda..dolmuşla giderdim o sıkıntı degildide.malum Adana'da yasiyorum .dolmuşa binebilmem icin once o tenha yerlerden gecmem lazım gunduz neysede .mesai'ye kalsam ben nasıl gece gelicem.kas yapım derken goz cıkarmakta istemiyorum bu iş kaldı .ozur dilerim sizide sevindirdim ama ..en yakın zamanda yeni bi işle karşıniza cikicam soz veriyorum ... fabrikada calısmayi duşunuyorum