Belki daha once konularıma denk geleniniz vardır. Ayrılalı 5 ay oldu, 1 senelik flort tadında muhabbetimiz, 3 haftalık da birlikteliğimiz olmuştu. Ayrıldıktan sonra iki kez ben mesaj attım baktım soğuk yapıyor cabalamadım. O da bir kez yazdı ama yine kestirir gibi konuştu, uzerine gitmedim. En son Mart'ın başında konuştuk. Aslında zaman geciyor, ozlemin azalması lazım ama ben ara sıra eski gunleri cok ozluyorum. Yeniden eskisi gibi olmayi cok isterdim.
Onun hayatında muhtemelen biri var ve bu beni ara sıra cok uzuyor. Hem diyorum 5 ay gecti ayrılalı normal tabi birini bulması, hem de diyorum ayrıldığımızdan beri ben kimseye yan gozle bakmadım o nasil bu kadar kolay beni unuttu, yerime başkasını aldı diyorum.
yarin bayram, bayramını kutlamayı da cok isterdim ama bu ilişki icin cabalayan taraf hep ben oldum. Yine ben olmak istemiyorum. Ona bıraksam asla yazmaz, başkalarına yonelmesi de cabası. Seviyor muyum bilmiyorum ama gercekten cok ozluyorum. Ne zaman diner bu ozlem? Ne zaman eskiyi duşunmeyi bırakırım, herkes, her şey onu hatırlatıyorken?
Kendimi gurursuz gibi hissediyorum yaptığı her şeye rağmen onu beklediğim ve istediğin icin