Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben trans bir kadınım(erkek olarak doğdum ve kendimi kadın hissediyorum). Buraya bir kadın olarak uye olmak, sizlere icimi dokmek istedim biraz.
Kendimi bildim bileli bedenimle uyuşmayan şeyler vardı. 4-5 yaşlarımı hatırlıyorum. Diğer erkek cocukları gibi futbol oynamazdım, kızlarla evcilik oynardım. Hep onlara gıptayla bakardım. Onların sacı uzundu, benimki kısa. Onlar pembe giyerdi, ben mavi. Onlara Ayşe denirdi bana Ahmet...
Bu durumu zaman icinde cozmeye calıştım. Sebeplerini araştırdım, hormonlarıma baktırdım, psikiyatriste gittim ve durumu oğrendim. Anne karnında hormonların duzensizliği sonucu beynimin kimi noktaları kadın beyni şeklinde gelişmisti. Bu kadın olarak gelişen kısımlar benim cinsel kimliğimi belirliyordu, sizler gibi ben de kendimi kadın hissediyordum.
Yıllarca kendimi erkek olarak devam etmeye zorladım. Erkek ortamlarında bulundum. Surekli erkeklere ozgu aktivileter yaptım ama bunların hicbiri benim icin zevk veren veya guzel şeyler değildi. Benim ruhum bir kadın, bunu kabul ettim ve artık boyle yaşıyorum

Ekleme : İşin dini boyutunu biliyorum, ben kimseye zarar vermiyor, taciz etmiyor, iğrenc şeylere zorlamıyorum. Bu benim hayatım lutfen beni olduğum gibi kabul edin ve sevin

Duzenleme: Gelen mesajlar beni cok mutlu etti. Sizler cok guzel insanlarsınız. Hepinize kucak dolusu sarılmak istiyoruuuuum