Aslında bunu buraya yazmak benim icin biraz zor. bide baştan soyleyim barışmayı hicmi hiic duşunmuyorum sadece yorumlarınızı merak ediyorum.
kız kardeşimle aramda 2 yaş var. bizim kavgalarımız kucukluğumuzde belki her kardeş arasında olduğu gibidir ama buyudukce başka bi hal aldı.nasıl mı?
oncelikle kız kardeşim benim onun ablası olduğumu kabullenmediği bi gercek bu da sanırım aramızdaki yaşın az olmasından kaynaklanıyor. biz calışan annenin cocuklarıyız bize halamız baktı annem işteyken. neyse gel zaman git zaman biz buyuduk sevgililerimiz oldu.. şimdi olayı ayrıntılı yazmıyorum cunku uzun bi yazı olcak benim ayrıldığım bi sevgilimle kız kardeşimin gizliden konuştuğunu oğrendim ikisinede ayrı ayrı sordum red etmediler eski sevgilim kkardeşime attı sucu kardeşim ise yıllar gecmesine rağmen bi cumlesini hic unutmam " sen olmasaydın biz cok mutlı olurduk" ben bunu duyduktan sonra ona ne halin varsa gor dedim eski sevgilime ise baya saydırdım. biz bu olayın ustune baya kusulu kaldık. ben yine dayanamayıp konuştum ve arkada bıraktım.. aralarda yine kavgalarımız oldu ceşitli nedenlerle kustuk barıştık. bu arada kız kardeşimin bana bi kere bile ozur dilediğini hatırlamam..
yıllar gecti lisem bitti o arada birisiyle cıkmaya başladım. (hala devam ediyoruz cok şukur). ben sevgilime herşeyi anlattım neden kız kardeşimle konuşmamasını, cok samimi olmamasını istediğimi soyledim oda anlayışla karşıladı. bizim 5 yıllık ilişkimiz icinde kardeşimden cok cektik. farklı şehirlerdeyiz ve ist.a 2 haftada bir geliyor. coğu gelmesinde hep zorluk cıkarırdı kardeşim bana. annem billiyordu sevgilimi. bir tane ornek versem anlıycaksınıız: sevgilim yine ist.a geldi bnmde buluşmaya gitmem lazım iznimi aldım cıkıcam, kardeşim olacak kız bende arkadaşlarımla buluşucam bende cıkıcam dedi annem izin vermedi, neyse ben o ara cıktım buluştum 10 dk olmadı telefon caldı annem aradı konu da şu: kardeşim annemi tehdit etmiş babamı arayıp benim sevgilimle buluştuğumu soylicekmiş annem yine izin vermeyince babamı aramış ve "diğer kızın nerde şimdi biliyor musun" gibi şeyler soylemiş. annemde bizi aradıki eve yakın bi yerlerde olalım bişey olursa eve hemen gecebilim. tabi o gunumuz zehir oldu sevgilim 6 saatlik yoldan geliyor karşılaştığı duruma bak. neyse bi şekilde kardeşim bize acımış olcak ki konu daha uzatmadı babamda kurcalamadı pek. o gun oyle bitmişti. yine bi gun ben telefonda sevgilimle konuşurken "yine itinle mi konuşuyorsun" demişti ve bunu sevgilim duymuştu, teli kapattığım gibi kızı alıp duvara yapıştırmam bir olmuştu, kucuk kardeşim geldi korktu diye kızı bıraktım bu sefer cenesi durmuyo ona vurmamak icin kapının camına bi yumruk atmamla cam kırıldı kolumda cam kesikleriyle olan yine bana olmuştu. bu yaptığı sadece bir ornek bunun gibi bir cok şey var yazsam varya bu senin kardeşinmi emin misin dersiniz.
bu son zamanlarda bi olay daha yaşadık. yine sevgili meselesi. ben nette sevgilimle konuşurken kucuk kardeşim ağlayarak yanıma geldi, iste kız kardeşim ağlatmış bizde gonlunu yaptık ağlaması dursun diye. aradan zaman gecti kız kardeşim yanıma geldi biz hala konuşuyoruz o arada sevgilim şakayla karışık işte "kucuk kardeşini bi daha ağlatırsan kafanı kırarım" dedi. neyse konuştuk bitti.. benn misafirler geldi onlarla ilgilendim gittiler odama cıktım. actım pc.yi goruntulu konuşuyoruz dediki bana kız kardeşini cağır. bende anlamadım bişey cağırdım geldi, başladı sevgilim anlatmaya, meğer ben misafirle ilgilenirken bunlar bi konuşma yaşamış kız kardeşim sevgilime "sen kimsin ki bnm kafamı kırıyorsun sen bana boyle şeyler diyemezsin haddini bil" felan demiş sevgilimde yanlış anladığını şaka yaptığını ama ozur dilediğini soylediğini anlatıyor bu arada kız kardeşimin sevgilisi onun faceden bnm sevgilime yazıyor ki "istersen kardeşler arasına karışma yoksa bende karışırım" felan yazmış cocuk, sevgilim diyoki sırf senin hatrına o cocuğa bişey yazmadım.. neyse bende kız kardeşimle tartışıyorum ve artık seninle ilgili hicbir şey beni ilgilendirmiyor diip kestip atıyorum. o gece ole uyuyoruz sabahına annem geliyor benimle konuşmak icin bende anne terasta tek konuşalım diyorum geciyoruz terasa konuşuyoruz, o arada kız kardeşim geliyor laf atıyor "dikkat et anne senin kalbini kırmasın bu kız" diyo bende şaşıp kalıyorum ne diyosun sen be basit basit konuşma dememle bunun gelip sacıma yapışması vurması bir oluyo ben neye uğradığımı şaşırıyorum sonra işte bende karşılık veriyorum bi kac. baktım annem cok uzuluyo cıkıyorum terastan o hala arkamdan laf ediyo ağza alınmayacak şeyler diyo, bende bişey yapmıycam o kıza diye kendi kendimi yiyip bitirdim bi sinir krizi gecirdim doğrusu. sonra annem elinde oksijensuyu ve pamukla geliyo yanıma meğer benim burnum gozum kan icinde hic haberim yok o silene kadar, dirseklerim yara icinde ellerim tırnak yaraları icinde hic halimden haberim yok.. neyse bu olaylar yatışıyor ayrı odalardayız aradan yarımsaat geciyo kapı calıyor babam kız kardeşim onu aramış bişeyler anlatmış kendince bilmiyorum ne soyledi.. iceri girmesiyle yuzume tukurmesi bir oluyo ( hayatımda beni hic bişey bu kadar acıtmamıştı aşağılamamıştı) o kız babamı aramış babamda direk bana gelmişti. annem durumu anlattıncada hatasını anladı ama anlasa nolur o an şimi aklımdan hic cıkmıyor. birine anlatamıyorum bile cunku biliyorumki babam yuzume tukurdu dersem hemde haksız yere, olduğum yerde yaşlara boğulucam.
ya anlatcak cok olaylar var deştikce deşiliyor. ama bizim aile huzurumuz gitti. bide ustelik hergun o kızı gormek zorundayım aynı odada olmamız bi facia zaten. o yokmuş gibi yapıyorum gercektende o benim icin yok. cok kişi barıştırmak istedi cok kişi araya girdi ama tamir edilcek bi tarafıda kalmadı.
gecenlerde arkadaşımın evinde kaldım, onlarda iki kız kardeş birbirlerine yılbaşı hediyesi almışlar dayanamayıp erkenden verdiler oyle iyiydilerki (maşalah) imrenmemek elde değildi. keşke hic kız kardeşim olmasaydı.. nefretimi kazanan ilk ve tek kişi..