Eşimin ailesiyle yakın oturuyoruz illa ki ufak tefek şeyler oluyor ama cozuluyor seviyorum onlar da beni seviyor.Ben gelen her misafirde onları da cağırmak istemiyorum annem babam geldiğinde bir kac kere cağırdım mesela hizmet etmekten anne babamı goremedim ama onlar olmasa annemle gule oynaya yapar ederiz insan ailesiyle vakit gecirmek istiyor ya da başka akrabaları geldiğinde misafirini yalnız ağırlamak istiyor.Ama eşim tam tersi onlarda herkes hep icice olduğu icin benden de onu bekliyor annemleri de yengemleri de cağır diye darladığı cok olmuştur yanlış anlaşılıyorum mesele istememek değil neden istemeyim sadece hep icice olmak zorunda olmadığımızı duşunuyorum.Dun rahatsızlandım hamilelikte bel ağrısı bacak krampları yaşıyorum baya kotu oldum acillik oldum normalleşme sureci de başladı nasılsa diye icleri rahat etmemiş annemle babam ziyarete geldiler annem evimi temizledi perdeleri makineye attı vs işler yaptı. eşim annesi babası yengesi babaannesi kimi varsa topladı başımıza ben de mecbur kalkıp bir şeyler yapmak zorunda kaldım zaten rahatsız iken daha kotu oldum bazen yakın olmak hic guzel bir şey değil