Kizlar selam, ben 20 yaşında bir kızım. Bundan 3 bucuk ay once sevgilim beni terk etti. Sebebiyse bunalmasiymis benden ve iliskimizden. Yaklaşık 1 bucuk yıl sevgili kalmistik ve bu sure zarfında cok guzel bir uyum icindeydik. Lakin bazen kavgaların dozunu kaciriyorduk, o kavgalar sırasında cok agir laflara da maruz kaliyodum fakat ozur diliyordu ve barisiyorduk. Onu gercekten cok sevdim ve onsuz bir hayat dusunmezken beni bir kavgayı bahane edip terk etti. 'Seni artık istemiyorum, bıktım senden soğudum. Senden vazgectim, defteri kapattım' vs vs gibi cumleleri gectim bi ara s. git gibi bir kufur bile duydum. Ailemi ve beni her yerden engelledi. Onu anladım cunku son zamanlarda biraz fazla ustune duşmuştum.
2 bucuk ay acı cektim. Cok kotu terk edilmiştim cunku sabahında bana beni sevdiğini soyluyordu, bir gun oncesinden de sevgililer gunuydu ve yemek yemeğe gitmiştik yani hersey yolundaydı. Bunalmis oldugunu anladım, durumu kabullendim ve acimi cektim. O 3 ay icersinde ondan da bir sekilde haberim oldu, gayet iyiydi, yada oyle gostermek istedi bilemiyorum. Yeni kızlar ekledi, benim sevmediğim arkadaşlarına (kiz) geri dondu, hatta saclarını bile boyattı. Yani beni unuttuğunu gosterdi. Fakat ben Instagram biosuna kilit ve kalp koyduğum gun isler değişti. Engelimi kaldırıp bana Instagram biosundan laf soktu; 'yazık bir daha bu kadar sevilmeyeceksin' diye. Iliski icerisinde de ozguvenimi duşurmeye calistigini fark ettim bu akrilik surecinde misal 'seni kimse sevemez, guzelliğin bir ise yaramaz, her kiz ilgili duşuncelidir ama benim gibi erkek bulunmaz, vs)
Bu anlattıklarım ergence gelebilir. Bende farkındayım bu durumun. Ailem onume bakmamı, gecmisi gecmiste bırakmamı istiyorlar. Bende bunun benim icin en iyi secenek oldugunun farkındayım fakat icimde bir yerde hala onu seven, onu affetmek isteyen bir kiz var. Evet hakaret ederek terk etti ama iliski icinde cok romantik, duşunceli ve merhametliydi. Bu yuzunu hic gormemiştim ve bu yuzden kabullenmem zor oldu. Fakat neden tam kabullenip onume bakmak istediğinde engelimi kaldirip bana laf sokuyor? Sınav zamanımda akilimi karistiriyor?
not: Lutfen yasıma verin eğer bir yerde hatamı gorurseniz.. ve Turkce klavyem yok yurt disinda yaşıyorum o yuzden hatalarım olabilir .