Herkese merhaba canlar...
Gecmişte yaşadığım bazı olaylar beni cok etkiledi.Oldu olmadı gibi şeyler yaşadım nasıl desem heves edip istersinde başlamadan biter ya da başlar ama yarıda kalır ya o tarz şeyler... Reddedilmek ,yarı yolda bırakılmak oz guvenimi etkilemiş. Aynalarla barışıktım ,kendimi seviyodum ve beğeniyodum(normal guzellikte biriyim cok bakımlıydım ama 1,2 senedir bırakmışım kendimi) ama yaşadığım bazı şeyler "hı demek ki guzel değilim, değersizim" tarzı şeyler duşunmeme sebep olmuş.
Bu duşuncelerden nasıl kurtulabilirim ? Ama inanın bir,iki olay degil gecmişe bakınca hep hayal kırıklığı nerde olmayacak biri varsa ya ben secmişim ya o beni secmiş her neyse buda beni cok uzuyor.
Artık oyle bi hale gelmişim ki kimseyle goruşmeye cesaretim yok ,gecmişi de unutamıyorum abuk sabuk şeyler keşkede hic yaşamasaydım kalbimi bu kadar kırmalarına izin vermeseydim. Değersiz hissettirmişler ben de buna izin vermişim acemilik bilememezlik bilmiyorum. Bundan sonra nasıl hareket etmeliyim, ne yapmalıyım, yaşadıklarımı nasıl unutabilirim