Herkese selamlar oncelikle uzun zamandır bu işi yapıyorum fakat forumlara konu acmamıştım muşterilerime ozellikle ref icin buraya gelmelerini isteyeceğim neyse konumuza donelim para kazanmayı acmak icin en buyuk sorun izlenme saati olduğunu herkes biliyor bir cok panel vs.. ile bu işi yapanlar var benim sistemim tamamen farklı bir sistem ve cok stabildir silinme olmaz izleyenler tamamen doğal yollarla izler ve hepsi gercek insanlardır bazıları yurt dışından bazıları yurt icinden izler . Sistemi denemek test etmek isteyenler lutfen bana yazsınlar ilk gelen 10 kişiye ucretsiz 60 dakikalık test vereceğim . Bu 60 dakika icerisinde video kalitesine gore 1000 dakika izlenmede gelebilir 5000 dakikada izlenme gelebilir onemli olan sizin videonuz . Bol izlenmeler fiyatlar ozel mesaj yoluyla verilecektir izlenmesini istediğiniz videoların linklerini ozelden gonderin teşekkur ederim.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İzlenmeler doğal gelir bir anda milyonlarca dakika uzerinize yağmaz kaliteli ve silinmeyen bir izlenmedir bunu goz onune alın ref veren arkadaşları dikkate alın Youtube politikasına uyan tum kanalların para kazanmasını acabilirsiniz panel bot program vs vs şeklinde işlemez video kaliteniz onemlidir ilerlemek isteyen bir yerlere gelmek isteyen herkes iletişime gecebilir teşekkur ederim. İyi calışmalar .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar sistem izlenme sayısı değil izlenme suresidir .

Orneğin 10 dakikalık videodan 500 dakika kazanırsınız gibi duşunun bunu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu sistemde hile hurda olmadığı icin bir gunde 1000 saat gibi izlenmeler gelmeyecek once bunu belirteyim biz haftalık calışıyoruz ve bir haftada en fazla 10 kanalla calışıyoruz gercekten 4000 saat doldurmak isteyen videolarına değer veren ciddi arkadaşlar yazsınlar surekli olarak ref vermenin bir anlamı yok silinme gibi bir durumun oladığına dair sizleri temin ederim cunku hilesiz hurdasız temiz sistem gercekten katılmak isteyenler ozelden fiyat alabilirler .
Paketler:
1- 4000 saat dolana kadar paketi
2- haftalık izlenme saati paketi

her paketin fiyatı farklıdır lutfen iletişime gecin . Teşekkur ederim

refler