Catı katında otıruyoruz. Guney cepheli ve aşırı nemli. Su icinde kalıyoruz butun yaz. 3 aylık bebek var evde. Sabah bebeğim saat 5 te uyandı. Cok terlemişti. Uzerinde incecik tek kat tulum vardı. Ben de eşime dedim.sıcaklık olayına cozum bulmalıyız. Yıllardır soyluyorum zaten. Eşim klima karşıtı. Ne arabada ne otelde klima acmaz. Ağustos sıcağında memlekete kliması 16 saat gider geliriz. Dolayısıyla eve de kesinlikle sokmam dedi. Klima hasta ediyormuş onu. Bir defa bir otelde yaz ortasında 2 dk actım diye senelerce konuştu. Gecen yıllarda kabinli iyonizerli vantilator almışrım. Onu da kapatınca daha cok terlettiği icin actırmıyor. Sabah 5 te saatlerce bunun kavgasını yaptı. Tek dediğim bu sıcaklığa bir cozum bulmamız lazım. En azından bebek icin. Git ne b. k yersen yedrn başladı gerizekalı, okuz, beyinsiz saydı da saydı. Ustelik biz oğretmeniz ya. Trafiktede boyle. Ondeki sinyal vermesin yada azcık yavaş gitsin gerizekalı yuru, aptal herif.... Ben kotu birşey demedim ki diyorum bu defa sesimi ve konuşmamı taklit edip dırdırcı pisliksin diyor. Cok yoruldum. Neden insanlar yoldan gecen yabancıya nazik davranırken, lutfen derken, eşlerine, cocuklarına, anne babalarına boyle yapar. Bu kadar kolay mı kırmak insanı.