Kızlar bana bir fikir vermenizi istiyorum.Coğu gelin gibi kaynanadan muzdaribim bazı olaylar neticesinda elti dolduruşuna gelip bana hakaret etti yuzume karşı. Onceden kendisini sever ve sayardım ama eltimin arkasından atip tuttuğu icin guven vermezdi meğer banada yapiyormus.Bunu ogrendim ama saygısızlık etmedim.Benim yuzume hakaret edince bile bir sey demedim cektim gittim sorun şu ki olayları cok taktım ve asla hakketmemistim.
Ciddi sağlık sorunlarım cikti ve kadından olumune nefret etmeye başladım asla goruşmuyorum.Eşim arada kaliyor dili varmıyor ama biliyorum buluşturmak istiyor ozur dilemeden asla barismam dedim.Simdi dışarıdan gorustuklerimin bir kismi evlilik boyle gormezden geleceksin iki yuzlu oynayacaksın o eşinin ailesi diyor ama ben bunu asla yapamayacağım kızlar kadını gorunce sinirim oynuyor eltim bu politikada devam ediyor.Ben ağzım acık izliyorum en son gorduğum de kaynanamın yuzune kufur bile etti.Ama şuan gelip gidiyorlar.Tecrubeli gelinlerden fikir istiyorum gelip ozur dilerse tabi gitmeyi duşunebilirim ama şuan asla gitmek istemiyorum ikili oynamak ne derece doğru?