Hanımlar merhaba, hepinize iyi akşamlar. Ne zaman icinden cıkamadığım bir durum olsa sizlerle paylaştığım gibi, yine icinden cıkamadığım sacmasapan bir durum var, lutfen mantıklı yorumlarınızla beni kendime getirin. Ben evliyim, eşimle ilgili bir problemim yok, iyi giden bir evliliğim var şukur. Ama şoyle anlamsız bir durumum var. Belki hatırlarsınız 2019 Aralık'ta Uludağ a zirve yuruyuşu icin giderken kaybolan 2 dağcı arkadaş vardı, Mert Alpaslan ve Efe Sarp. Ben bu olayı onlar kayıpken değil de, malesef vefat etmiş olarak bulunduktan sonra oğrendim. İşte her insan gibi uzuldum, keşke sağ bulunsalardı gibi duygular, duşunceler derken.. Ben Efe Sarp' ı niyeyse merak etmeye başladım. İşte kimdir, mesleği nedir, nasıl bir insandır, boyle bi merak gelişti. Sonra bu durum sosyal hesaplarını bulup incelemeye donuştu. Cok sacma biliyorum, ama ben giderek bu kişiyi icimde buyutmeye başladım.. Hayata karşı duruşu, dunya goruşu, dış gorunuşuyle cok etkilenmeye başladım, ama bi yandan da vicdan yapıyorum. İşte eşime internette onlar ile ilgili videoları bulup gosteriyorum, sosyal hesaplarını gosteriyorum. O da dedi pandoraksk, Allah rahmet eylesin, takılma artık bu kadar diye..Kızlar ben bu kişiye sanırım aşık oldum, boyle saygıyla karışık hayranlık, şevkat gibi duygular.. Benim bu duruma son vermem icin bana mantıklı yorumlarda bulunun lutfen.. Aslında şimdi burda yazarken bile sacma gorunuyorum diye duşunup utandım, ama durum bu, gun icinde vs hep aklımda, hayaller, işte onu o zor durumdan kurtarıyormuşum da aramızda bi şeyler başlıyormuş gibi şeyler.. Uzun oldu farkındayım, şimdiden yorumlarınız icin teşekkur ederim..
Not: 12. Sayfada kendimce olan ya da bana oyle gelen nedenlerimi yazdım, okumak isterseniz..