Merhaba, nasıl başlayacağımı bilemiyorum, ama sayfanızda konularınsurekli okuyorum ve birbirinize destek olmanız benim hoşuma gitti, bana destek olun ve yardım edin, 14 aylık evliyim eşim ile yaklaşık 4 senelik Bi gecmişimiz var eşim benden 6 yaş kucuk ama ben kucuk durduğum icin goruntu olarak hic sorun yaşamadık, ben evin tek kızıyım o da tek oğlu, eşim aslen Doğulu ve onlarda hep ic ice olmak var ve ben yapısal olarak mesafeli biriyim ama eşimin ailesine geldiklerinde hep hurmet saygı gosterdim, eşimin ailesi benden hep fazlasını bekledi bunu da surekli eşime soylediler, eşimde gelip hep bana sen ailemi sevmiyorsun istemiyorsun ailemi kucuk goruyorsun dedi, oyle bişey yoktu ama surekli bana bu baskıyı yapınca psikolojik olarak geri cekildim, tartışmalarımız başladı, gorumce surekli eşimi aramaları surekli yanımda seni cok ozledim cok seviyorum mesajları atmaları, fesat a hareketleri beni kızdırıyordu, eşim her tartışmamızı gidip ailesine anlatıyordu, bir gun sonrası ya annesi ya babası ya ablası beni arayıp yada eve gelip sen neden boyle diyorsun diyorlardı, hep beni yargılıyorlar, eşime yalvardım anlatma dedim anlattı, ben aileme hic bir şey anlatmıyorum, sonra onlar ailemi aradı gelin kızınızı alın diye, nitekim babam da gelip beni aldı, cok ozluyorum cok mutsuzum, arada daha yaşanan soylenen cok şey var, uzun olur diye yazamıyorum, yardım edin destek olun akıl verin, 1 hafta oldu ve hic ses seda yok,
Şimdi şoyle ilk bu olay olduğunda ailemi aradıklarında eşimi covid den yatırdılar, bende eşi temaslı diye 14 gun ev karantina sı verildi, evde olmadığım sure icin cezai işlem uygulayacaklarını soylediler, o sıra işteydim eve gittim, 2 saat sonra bir polis bir sağlık calışanı gelip benden imza aldılar, hergun kontrol edicez dediler, evde o sıra kalmak zorundaydım, babam da mecbur olduğu icin bişey diyemedi ama 14. Gun burda olacaksın dedi, daha sonra eşim hastanede duşundum hatalarımı gordum dedi beni ikna etti, bende babamı ettim ama eşimi silmişti asla onu ve ailesini gormek istemiyorum dedi, 1 ay gecti gecmedi, aynı sorunlar başladı, eşimle tartıştık tekrar, dedim git o zaman ac boşanma davası, ama ben sana hic bir şey vermem dedi, bu konuşmalar donunce, bende artık dayanamadım o işteyken babamı aradım gel beni al dedim ve ben cıktım,