Boşanma asamasındayım bir kızım var. Ayrılık kararı var.kocam hem suclu davayı kendi actı.kanıtlarla ortaya cıkınca reddedildi.istinafa yolladı istinafı bekliyoruz.
Kendime ait esyaları alamadım.anlaşma konusunda hepsi olsa da.sonra beni dolandırmaya yer aradı.
Neyse hala evde bir kac ıvır zıvırım var. Kızımın ufak beşigini anca getirdi kızım buyudu.beşipe sıgmadı zaten koronadan baya bi sure yasaktan dolayı almadı kızımı.haftaya almayı duşunuyormuş
Bugun annem aramış kocamı (beni her yerden engellemiş telefon numaramı bile.)
Karyolasını istemiş.o da getiririm demiş(yalan olabilir )
Bende anneme dedim neden aradın.bana sormadan.o da dedi karyolasına yatsın ben boşuna mı verdim karyolaya para.
Dedim o zaman diğer eşyalarımı da getirsin soyle.
Ya cok sinir oldum bu zamana kadar kızımı alırken eşya muhabbeti yapmadım.acıkcası eski kocam telefonumu engellediğinden beri kızımı vermek istemiyorum ne halt ediyor belli değil.bu zamana kadar kac sevgili eskitti bilmiyorum sadece duyduğum 3 tane.
Annemin yaptıgı ayrı sınır etti.para ile aldığı bişey varsa onu kafama kakmaya calışıyor.masa almıştı mesela.masayı soyluyor.zaten eski tahta kurusu yiyen divanlarının eskime sebebini benden biliyor.bana yeni divan al diyor.senin kızın kırdı diyor.masası da tamir edilene kadar zaten icinden kırılmiş deyince ben kırılmıştı sen kırdın demişti. Fakat pimapenleri değiştiren işci cocuklardan biri tamir edince sustu.
Daha cok seyleri de var da şimdilik bu kadar.anlamıyorum yuvam yıkılmış ne mal aşkı varmış annemde.