Kızlar biz bir sitede dubleks bir evde yaşıyoruz. Alt komşumuzda bizle aynı zamanda taşındı. 3 yıldır seslerinden bıkmış durumdayız. İki tane cocukları var biri liseli biri universiteli ancak her gun kavga sesleri kapıları ust ustte tekmelemeler vs sesleri geliyor. Hatta oğulları değişik sesler cıkarıyor bağırarak korku filmlerinde ki değişik sesler vardır ya onları cıkarıyor ilk taşındığımızda o kadar değişik sesler cıkardığı icin korkmuştum bildiğiniz gibi değil. Karı koca her gun kufur bağırışları kavgaları cabası ne yazık ki Gece ikilere kadar flut sesi mi dersiniz iki kardeşin birbirleriyle uğraşıp bağırışları mı dersiniz hepsi var zaten kapı carpmalarından pencereler sallanıyor. Biz salak gibi kimseye bir şey demedik. Ta ki bu salaklığımızı bu sene tokat gibi carpana kadar. Şoyle ki bizi ust katımızda buyuk sorunlar oluştu. Terasımız yağmur yağdıkca suları cekip alt salonumuza verdi. Duvarlar kuflu sapsarı eşyalar battı parkeler kabardı. Catıdanda akmaya başladı ustte ki diğer odalarda aynı oldu. Biz de yonetimden olsun belediyeden izin alarak aylar once terasımızı kapattık. Bizle aynı sorunları yaşanlarda kapattı hatta izni aldığımızda bir komşumuz ilk kapattı. O bitirdi kare yaptı ilk sorun burda başladı. Biz de tavanı ucgen kubbe şeklinde yaptık. Yonetici her tadilat gunu eve dan diye girdi. Biz uste cıkmıyorduk babamı arayıp durmadan eve dalıyordu yine diğeriyle aynı yapmadınız diye. Halbuki bunu demek icin ilk toplanıp şoyle yapılsın demediniz ve ya yapan kişi gelip sordu mu hayır benim terasım daha buyuk ve ruzgar alan cephede benim sağlam yaptırmam şart dedi. Yapan komşumuz balkonları katlanan cam yapılır ya o tarz yaptırdı. Biz direkler cakarak baya maliyetli yaptık neyse bunu gectik. Diğer odalarıda izolasyona dun başladık yağmur yağdıkca iyice berbatlaştı zira. Dunden beri alt komşumuz belediyeye şikayet etmiş kacak kat yapılıyor ses var diye. Zabıtalar geldi yonetim izni vs gosterdi mecbur gittiler. Bugunde durmadan yoneticiyi arıyor ve kendisi evde bile değil ses var diyor. Yoneticimizde tadilat yapılıyor normal ses olması dedi. Ki teras zamanı cila yapılırken bile alttan duvarı yumrukluyor kufurler ediyor saatlerce ve cila yani bildiğin cila yoneticiyi yine aradı ses var diye yonetici kapıya geldi ses yok sinirlenip gitti adam bile bıktı. Ve iki kat altımızdalar tamam ses olurda biz de mecburuz evi su basmış her yerden ve iki kat olduğu icin o kadar ses de gitmesi biraz sacma geliyor. Bitişiğimizde oturanlar bile bir kere bir şey demedi. Biz uc senedir onların yaptıklarına bir şey demedik ki babam o kufurlere rağmen muhattap olmadı yonetici oncesinde komşumuzun tadilatı var şu kadar surcek diye yazı da astı. Artık kafayı yedik ne yapacağımızı şaşırdık doğrusu ailemde mulayim muhattap olmuyor evde ben sinir krizi geciriyorum. Bir de ilk taşındığımda otoparkda herkesin ayrılmış arac yeri vardır bize iki arac olduğu icin iki arac yeri verildi.Biri engelli kardeşimin ustune olan aracın camına gunlerce yazı bırakmışlar utanmıyor musunuz engelli yerine arac koyuyorsunuz vs vs diğer ağır şeylerde yazmışlar. Hayır yani insanları anlamıyorum belki engelli cocuk var nerden biliyorsun ki aksi bile olsa bizim elimizde mi herkese yer veriliyor şurayı istiyoruz diyemiyorsun.