Ailemin yanına gelmemden sebep ve araya sokağa cıkma kısıtlamalarının girmesi şehir dışı seyahatlerin kapatılması sebebiyle ve bir de covidden bir hafta hastane de yatmış bulunmamdan dolayı eşimle bir iki aydır farklı şehirlerdeyiz. Karantinam da bitiyor bir kac gun sonraya bilet aldım gideceğim. Normalde iyi giden bir ilişkimiz var. He aileler arası cok sorun yaşadık ama her şey bitti gecti kendi aramızda iyiyiz cok şukur bir de bebeğimiz var. Şu son uc gundur kendi icimde sanki başkasıyla konuşuyor gibi hissediyorum ama boyle bir şey daha once yaşamadım ama yine de hislerim nedense bu yonde ona tabiki belli etmiyorum. Kendisini cok da seviyorum. Bu şupheye nerden duştunuz derseniz de uc dort kez wpden yazdım cevap vermedi cevrimiciydi biraz boyle hani her zamankinden farklı konuştuğunu hissediyorum son uc gundur. Hissedilir mi boyle şeyler sevgili kadınlar. Şayet var diyelim (ona asla yakıştıramıyorum) ama bunu illa bir yer de pot kırar mı belki de kendi evhamımdır boyle bir şey yaşayan var mı... Kırmadan cevap verirseniz sevinirim