Oncelikle dertleşmek icin yazdığımı belirtmek istiyorum. Kimsenin bu duruma cozum bulamayacağını biliyorum cunku. Bu durumla ilgili cok konu acılmıştır. Kişi takmasa da toplum baskısı insanı bu raddeye getiriyor. 28 yaşındayım. 6 yıldır calışıyorum. Ailem doğuda kucuk bir ilcede yaşıyor. Suan tatil olduğu icin ailemin yanındayım. Ben ailemden ayrı il merkezinde yaşıyorum normalde. Annem yanımda kalıyor tek kalmıyım diye. Doğuda yaşayanlar bilir. Evlenmek icin gec kaldığımı ima eden cok etrafımda ister istemez ben de cok kafama takıyorum Artık. Tabi annem de başka bir sebep. Bizim burda 35 yaşlarında evlenememis bi bayan var.(oğretmen kendisi). Annem kalkıp onu bana ornek veriyor. Ailesi perisan olmus evlenmediği icin diyor. Bana laf carpıyor yani. Ustune de beraber okuduğumuz aynı anda atandığımız cocukluk arkadaşım, gecen mesaj attı hamile olduğunu soyledi..
Tabi bu haberden sonra daha da uzulmeye başladım. Arkadaşımın hamileliğine cok sevindim o ayrı. Ama benim hala evlenememis oluşum iyice icime dert oldu. 6 cocukluk arkadaşımdan 6sı da evlendi. Bi ben kaldım. Hayatımda biri var. Fakat onun da işleri yolunda gitmedi hic. Sınava girdi kazanamadı. Tekrardan hazırlanıyor.. Ve benim iyice umidim tukendi. Ben onu beklemeye razıym. Seviyorum cunku. Ama bu durumun ne kadar sureceği belli değil. Her gun dua ediyorum. Bizim durumumuzda olup da sonunda kavuşan var mı. Lutfen bizim durumumuzda olanlara dua eder misiniz? Şimdiden herkese teşekkurler..