Bunun icin konu acmak istemiyorum aslında ama okuduğum konuların ustune gelince yazmak istedim. Dun kv ve gorumceler ile kvnin bahcesinde 1 saat zaman gecirdik. Bu surede surekli kızlarımı incelediler surekli ve hep laf soktular birisi cok ağırdı kızdırdı. Gorumce buyuk kızımın poposuna bakıp'' aa bezi yok sanırım soyluyor mu cişini' 'dedi bende' 'hayır soylemiyor tam oğrenemedik idare ediyoruz.' ' dedim. O da' ' aaaa neden ki bence sen bir şeyleri yanlış yaptın yoksa 1 haftada oğrenmesi gerekirdi 1 ay cok uzun bir sure.' ' dedi bende" zorla değil nasıl isterse oyle ben sorun etmiyorum istediği gibi davranabilir kızım" dedim. Neyse bu gecti dun sabah kızımın kolunda bir kızarıklık gordum cok korktum bocek mi ısırdı carptı mı bilemedim sonra aklıma arkadaşımın kızı ile oynarken kızımın kacıp yanıma gelmesi ve o kızın yanına gitmemesi geldi sanırım o koluna bir şey yaptı. Neyse gorumcem kızımı inceledi resmen ve onu gorup " aaaaa ne oldu buraya" dedi. Bende " bilmiyorum dedim cunku arkadaşın kızı mı yaptı bocek mi gezdi de kızardı bilemedim mesela bugun yok kolunda teni hassas boyle bocek dolaşır kızarır o tarz bir şey . Neyse bana donup" aslında kimse ile goruşmuyorsun eve kimse gelmiyor bu cocuğun kolu burulmuş veya cimcirilmiş" dedi bende" ne demek acıklar mısın? "dedim. Sustu. Bana benim kızıma zarar verdiğimi soyledi gibi geldi yanlışsam duzeltin lutfen. Neyse bu kez kv kişisi kucuk kızıma donup şortu katlı bir modeldi sıcaktan kucağına alınca iz yapmış hafif kırmızı olur ya oyle olmuş bana donup aaaaa bak kızarmış krem sur dedi. Ona da sorun yok zaten kremli poposu o eşya izi siz eşya izine de mi suruyorsunuz krem her şeye krem surulmez bu kez ciddi bir sorunda etki etmez dedim ama beni dinlemedi bile. Buyuk kızım 26 aylık diğeri 7 aylık buyuk kızına 23 aylık olduğunda refleks ile aaaaa naptın sen diyr bağırdım cunku kucuk kızımın parmağını ısırıp bırakmamıştı bir k3z duşerken beni korkuttuyorsun otur artık diye kızdım. Bunun dışında duşmesi dışında olan durumlarda aaaaa aaayyy yapmaaa durrr diye bağırmak dışında ona hic bağırmadım bile beni buarada tanıyan tanır cevremde bilir ki gorumce kişisi eşimden dolayıda bilir beni cunku onları sevmediğim icin goruşmuyorum. Nasıl bir anne nasıl bir eşim bilir. Bunu sırf geliniz diye mi yapıyorlar yani ne yapmaya calışıyorlar boyle 3 4 ay sonra 1 saat yeğen torun gormuşsun otur sev ne aranıyorsun. Ki bu gorumcem 3 kızı var onları dover hakaret eder olun gidin bıktım bırakın beni diye kotu sozler eden bir kadındır yanımda nelere şahit oldum o cocukları hep kurtardım gorumcem ile tartıştım bile ya şok ettiler yine beni. Her ailede boyle tipler var mı ya ne yapalım bunlara. Ben goruşmemeyi tercih ettim ayda yılda bir gbi hic mi goruşmesem acaba