1)İlk tanıştığımızda hediyeler sevgi dolu sozcukler ve birlikte bir şeyler yaşama ...
2)Aradan 1 sene gectikten sonra tartışmalar ve 1 ay bazen 15 gun bazen 7 gun birbirine mesaj yazmama
3)Tekrar barıştıktan sonra aralarda tartışsakda sevdiğini biliyorum orneğin saatlerce telefonda benimle konuşuyordu. Arkadaşlar şunu anlayamıyorum. Orneğin Ben sınav calışıyorum kpss ye ancak benim hevesimi kırıyor bunu ona belirtincede sen yaparsın diyor. Bana hediye almıyorsun diye bir ara yakınmıştım hediye diye ona gelen promosyon hediyeri bana yonledirmiş. Daha sonra yakınınca hediye yollamıştı.Surekli Değer vermek hediye ile olmaz dedi. Bu surecte goruştuk ama evde yani 7 kez goruştuysek 5 inde evde goruşmuşuzdur. Doğum gunumu bile doğum gunum bittiği gecesi kutladı. hatalarını paylaşıyorum ki acaba gercekten duşunmeye başladım benimle sadece başka nedenler icin mi birlikte diye. Orneğin ortak paylaştığımız hic bir şeyimiz olmuyor ne okuduğu kitabı ne izlediği diziyi paylaşıyor ne bana soruyor ne ailesini anlatıyor. Ne bir derdini paylaşıyor. Cok nadir anlatıyor. Saatlerce konuşuyoruz bazen oda. Orneğin ramazan ayından ortasına kadar yine bir tartışma sonucu konuşmadık.. Az once goruntulu konuştuk bana diyor ki hadi bekliyorum dedim neyi bekliyorsun o şeyi işte bekliyorum diyor. Ya İnanın aklımda kalan sorular cidden 3 sene olmuş sevmiyor mu bu beni. Bu ne bicim uslup dedim kendimi burada buldum. Uzaktan ilişkiler boyle mi yurur. Saygısında bir sorun yok ama davranışları genel olarak bu şekilde . İnanın nasıl davranacağım