Merhabalar sevgili gelinler. Evlendiğim ilk zamanlar saf kim ne derse gulen bir gelindim.zamanla gordum ki ben hic bir şeye laf etmedikce eşimin ailesi bana cok karışır her şeyde laf sokar oldular. Normal hayatımda laf sokan insanları tek kalemde silerdim cevremde hep huzur veren insanlar olsun isterim ama evlendikten sona bana bir şey olsu sırf eşim uzulmesin diye ailesi ne yaparsa hoş gorur oldum. Mesela benim icin eşime karın cok kuruntulu hep aklından fenalık geciyor dediler ve ben bunları duydum. Halbuki sordum ne fenalığım varmış cevap bile veremediler. Ben bunun gibi pek cok şeye rağmen eş ailesine kusmedim ama hep diken ustunde oldum. Cunku yemeğe gelirlerdi 6 ve ya 7 ceşit yemek yapardım sırf hurmet icin. Ama yşyen herkes iyi olduğunu soylemesine rağmen onlar ne bicim yemek yapıyor şu eksik bu fazla diye eşime hep beni kotulediler. Eşim bir kere onlerinde masayı topladı eşime kızdılar erkek iş yapmaz sen oturacaksın o yapacak dediler. Eşim de zamanla bana yardım etmez oldu. Corono doneminden once eş ailesiyle pikniğe gidecektik. Kaynanam ve eltiler falan. Ben gorumcem ile son yaşanan olaylardan sonra kusmuştum.Eşime surekli dolduruyor benim surekli kotu olduğumu onlara cok kotu davrandığım soyluyordu. Ben bunları duydum ve artık tamamen bağları kopardım. Piknik bizim evin bahcesinde yapılacaktı. Eşim bana dedi ki işte kardeşim de gelecek ben hayır o gelmeyecek dedim cunku onunla ne zaman aynı ortama girsek bağırır cağırır laf sokar eşimle beni birbirimize duşururdu. Bunu o kadar sinsice yapardı ki eşimi hadi gel yuruyelim şuraya deyip benden uzaklaştırıp benim hakkımda yalanlar atıp tutardı eşime. Neyse eşim arayıp sen gelme diyemedi o yuzden piknik iptal dedi aileisne. Eşim ise bana ben senin arkanda duruyorum merak etme diyor. Ama bu yaptıkları hic Arkamda durduğunu gostermiyor. Cok kararsızım eşime guven konusunda. Bu yuzden boşanmak ta istiyorum ama eşim yanaşmıyor her seferinde duzelecem diyor. Kardeşinin yuzune zaten denk geldiğimizde her şeyi vurdum bana sen abartıyorsun alıngansın diyor. Ama coğu kez onlar konuşurken beni fark etmedi ve ben onları duydum. Eşim ben artık izin vermiyorum uyardım konuşmayacak diyor. Ama artık cok yoruldumhem eşimden hem ailesinden cok soğudum sanırım cazgır lafın altında kalmayan biri olsam benle boyle uğraşamazlardı. En buyuk hata eşim de onu da biliyorum lutfen halimden anlayarak yorum yapın sadece sizinle sohbet iyi geliyor diye yazdım cunku buradan cok şey oğreniyorum.