merhaba herkesee,
direkt konuya giriyorum ) bikac aydır flortleştiğim cocuk yaşadığım şehre geliyor haftaici bundan once ben onun yaşadığı şehre nikah icin gitmiştim ve kısa sureli bir goruşmemiz olmuştu, doğru duzgun sohbet edememiştik ama. yuzyuze uzun uzun konuşalım dedi ve senin şehrine gelmek istiyorum dedi otel ayarlamış, araba kiralamış bile. gelicem dediğinden beri cok heyecanlıyım ben, napıcam nereye gidicez diye duşunuyorum. guzel zaman gecirmek istiyorum o yuzden onunda mutlu ayrılmasını istiyorum. ama asıl heyecanım yan yana gelince nasıl davranıcam ben boyle durumlarda gereksiz heyecan yapıyorum, normalde arkadaş ortamımda cok ozguvenli acık biriyimdir ama iş karşı cinse gelince sacmalıyorum elim ayağım dolaşıyor. bir sure once ben senden hoşlanıyorum bundan sonra seninle birlkte onume bakmak istiyorum demişti mesajda konuşurken, ama yuzyuze konuşulacak şeyler bunlar o yuzden geldiğimde daha ayrıntılı konuşuruz dedi. şimdi bu konuları konuşurken ben kesin cok heyecan yapıcam, ona belli etmek de istemiyorum liseli kızlar gibi
her gun giyeceğim kıyafeti bile ayarladım ama nasıl konuşcam nasıl davrancam bilemiyorum, mesela yakınlaşmamız nasıl olacak elini tutmam gerekecek mi ya da o tutmak isterse ben ne tepki vericem bunları duşunuyorum surekli
belki burda beni rahatlatan yorumlar okurum diye konu actım,biliyorum dert değil ama karşısında sacmalamak istemiyorum