Buraya konu acmıştım onceden yeni bsladigim işyerinde birinden hoslandigimi flort tarzı konuştuğumuzu . Lakin onun ben yokken Ukrayna'dn bir bayanla goruştuğunu ve le tanışınca onu birakmayip ikimizi idare ettiğini anlatmıştım. Neyse bn 3 kez ust uste yalanını yakalayıp baya uzulmuştum sonra bir ay yuzune bakmadım dip dibe calışıyoruz aynı masada. Zamanla sinirim gecti iki ay oldu . Şimdi yine konuşuyoruz ediyoruz geneli iş bazen de normal. O sozde beni seviyor aşırı pişman mutsuz falan filan. Ama bende ona guven filan bitti . Buna rağmen ondan artık hoslanmamam lazım bana soylediği yalanları unutmamam lazım ama duygusal boşluktan ve hergun dip dibe olduğumuzdan surekli aklım ona kayıyor . Birileri ile tanışmak icin program indirdim happn diye. Yok yani ise cezbetmiyo oyle onced n konuşmaktan zevk aldığım biri vardı onu da istemiyorm. Bu durum kaygilandiriyor beni olmayacak biri o ama duygularım var malesef . Boyle bir durumda nasıl icimde bitirebilirim bu durumu yardım istiyorum sizden.

Duygusal boşluğun cok fazla ama başkaları ile kendimi dusunemezken ona sarılmak opmek istiyorum. Birde şu cinsel cekim olayı doğruymuş ve kolay kolay kimseyi begenmezdim onla yan yana gelince sanki teninde farklı bişey varmış gibi cekiyor. Ama malesef o pisliğin teki bana yalan soyledi benden hoslanmasina rağmen gidip kadınla yattı adi kopek

En yakın arkadaşım da evleniyor aşk yaşıyor hayallindeki gibi birini buldu kıskanmak istemiyorm bunu ozenme enerjisine donuşturmeye calışıyorum ama cidden zormuş kızlar..