Suan 30 yaşındayım lise son sınıfta dersanede cok cok beğendiğim Ve bunu yuzune soylediğim onunda uni sınavına hazırlanıyorum diyerek goruşmek istemeyen bir cocuk atandığım ilde farklı bir kurumda karsıma cıktı. Gormesem varlığını bile hatırlamazdım.
Ne sevgili olduk ne yan yana oturduk sadece ayakta gecen bir konuşma hatırlıyorum.
iki yıldır burdayım 5 6 sefer karsılasmısızdır ama o kadar kotu davranıyor ki. Aynı ortamdaysam ben haric herkese isimle selam veriyor bu da dikkat cekiyor.
Bunu evli olmasına bağlıyorum sanki evliliğini bozacakmısım gibi duşunduğunu duşunuyorum. Başka sebep bulamadım cunku.
Yetkim gereği bir kac kere gorev vermek durumunda kaldım. İşi yapmadı tam bu durum ustlere yansıdı.
Sonuncu yasanan olayda bugun yine verdiğim işi yapmadı onun amiri ve ben tartıştık adam demesin mi "sizin aranızda ne gecti ben bilemem sen x i daha onceden tanıyor musun?" hayır dedim gectim. Ben işi yapmadığı icin alttan almadım ama Onun amiri alttan almasa soruşturma acılmasına kadar gidecekti olay.
Kendi kurumundan insanlara kim bilir ne anlatmış 17 18 yaşlarımdaki mesele birde lise son olduguna emindim. okul formamın olduğunu hatırlıyorum. Bu konuşulanları duyanlar ergenlik zamanı olduğunu bilmez duşunmez ki.
Ben kurumda samimiyetten dedikodudan uzak durmaya calıştıkca gunaydın iyi akşamlar dışında irtibatta olmaya calıştıkca en ortada buluyorum kendimi.
O kadar keyfim kactı ki.