merhaba kızlar kafamı cok karıştıran bir turlu bir yere varamadığım ilişkimi size danışmak istiyorum. biz bu beyefendiyle 1 yıl once akrabalarımız vasıtasıyla tanıştık. başta her şey cok guzeldi uzak mesafe yaşı da benden buyuk 7 yaş. daha once 2 kez sozlenip ayrılmış. bana da tanıştığımızın 2. gunu niyetinin ciddi olduğunu soyledi hemen. biz 5 6 ay goruştuk ardından benden sacma sapan bir bahaneyle ayrıldı. ben cok uzuldum buyuk bir depresyon yaşadım donsun diye cok dua ettim. ama oğrendim ki bu kişi o surecte eski sozlendiği kişiyle goruşmuş aklı ona kaymış. goruştuğu kişi de o zaman nişanlıymış. gercekten uzuntume uzuntu kattı ama cok sevdiğim icin sineye cektim. geri dondu barıştım ben de tek bir soru sormadan. uzak mesafe oldugumuz icin araya pandemi sureci girdi o 3 ay daha goruşemedik. bu 3 ayın sonunda bana cok soğuk davrandı. surekli kafam karışık deyip durdu. ben de bahane bulmadan bitir bu sefer dedim. sonra yarın obur gun pişman oluyorum ama kafam karışık eskilere gidiyor boyle boşluk hissi oluyor icime dedi. ben de ayrılalım dedim artık. birkac gun sonra mesaj attı goruşelim yuzyuze belki fikrim değişir şans verelim ilişkimize diyor. ne yapacağım bilmiyorum. cok seviyorum onu ama oyle şeyler yaşattı ki bana gercekten kotu bir surecti. fikri cok değişken surekli kurban psikolojisinde kızlar lutfen yardım edin. kopamıyorum ondan da ama bana zarar verdiğinin de farkındayım.

bu arada surekli beni terk etme fikrin değişir ilerde senin statunun daha yuksek ben yaşca buyuğum diyor ama 2 sefer sacma sapan bahanelerle o beni terk etti