Kızlar şu anda cok sinirliyim bu erkekler neden boyle umursamaz duşuncesiz. Eşim tutturmuş bisiklet alacağım diye uzun zamandır soyluyordu ben de zaten 2. Bebeğimiz yakın zamanda doğacak diğer oğlumda henuz cok kucuk iki kucuk bebekle hem bisiklet surmeye vaktin olmaz hem de maddi olarak ona oraya ayırmayız diye almasını istemiyordum. Bulunduğumuz yerde tum gun bisiklet kiralanıyor git bir kac gun kirala hevesini al dedim. Ama yok 2. El bir bisiklet bulmuş bulunduğumuz şehire 300 km uzakta bir şehire gidip alıp gelecekmiş 300 km gidiş 300 geliş 600 km yol yapacak bir gunde bir de siz de gelin diyor nasıl geleyim gebe halimle karnım burnunda diğer bebeğim kucuk bir gunde 6 saat YOK corona zamanı zaten gemezeyşz restoranlar guvenli değil ben gelmeyeceğim dedim o zaman ben giderim diyor hani şart mı bisiklet allah aşkına cocuk gibi zaten bebek de Doğumda vakit olmayacak iki cocuğunu bana bırakıp beyefendinin bisiklet surmeye gitmesine goz uymamam cok zorlanırım ayrıca maddi olarak da zor durumdayız zaten 1000 tl bisiklet yol parası cabası ki ben bebek doğduktan sonra hesap yaptım 1 ay bile ucretsiz izin kullanamıyorum borclarımız var bebeğim 3 aylıkken resmen bırakıp işe başlamam gerekecek ama beyefendinin yaptığına bakın kredi kartından nakit avans cekip alacak soyluyorum ben bebeğimi 3 aylıkken bırakıp işe başlayacağım para yol diye sen napıyorsun bu kez de ben hic kendime bir şey yapmayacak mıyım diyor ki bisiklet şart değil ben de kendime bir şey yapmıyorum idari izindeyim diye kıyafet bile alamadım bir tane gebe tişortum var dışarı cıkarken forma gibi oldu ben bunları yaparken onun bu kadar duşuncesiz olması bir de şaka gibi 2. Oldun hemen 3. Yu yaparız demesi tam cinnet gecirmelik