Yarin sehir disina cikacağım biletimi normalde onu ve arkasi boş olan ikili koltuğun cam kenarina almistim rahat rahat gideyim internetten birkac gun once, bugun firmadan mesaj geldi koltuk numaraniz değismistir diye. Arıyorum acan yok tabii ki. Bir de bilindik otobus firmalarindan.
-------
Onu da gectim x ilcesinden y ilcesine gideceğim. X ilcesindeki otogari aradim 1 dakika boyinca alo alo deyip konusmadi neyse iletisim kurunca Y ilcesine bilet ayirtmak istiyorum dedim, diyo ki iste y ilcesine giden otobusler biletsiz otobus. Tamam saat jacta kalkiyor dedim pat yuzume kapatti. Gene aradim dedim ki y ilcesine giden otobus saat kacta kalkiyor, diyor ki y ilcesine giden otobus x ilcesinden kalkiyor. Ya sabır dedim bir daha sordum bu defa da hanimefendi sizin canınız mı sıkılıyor dedi Hanımefendilik cizgimden tasmayip gene ayni soruyu sordum kibsrca, en sonunda azarlar gibi yanit aldım su saatte kalkiyor dedim ya diyo. Demedi halbuki ya da ben sağır oldum. Mecbur olmasam size de otobusunuze de deyip sayıp sovecektim. Hicbir sey diyemedim icimde kaldı