Eşimle yaklasik 11 yıldır evliyiz.Evine ,bana ve cocuğuna cok bağlı bir adamdır. 7 yaşında oğlumuz var ve ona resmen tapar derecesinde sever. Esim cok evhamlı olduğundan ve cok bıdı bıdı yaptığından( evet gercekten cenesi durmaz) herşeye ama herşeye karışır.Mutfaktaki eşyanın yerinden , evdeki herhangi bir durumdan, cocukla ilgili olur olmaz cok kucuk şeylere dahi herşeye.Mumkun değil ki konuşmadığı gun olmasın.Ama cocuğumuzu da beni de bunaltacak kadar konuşur bazen. Cokkkk evhamlidir,aman cocuk duşmesin, aman bir yerine bişey olmasın, aman başını carpmasin, aman evde cam kırılmasın yani anlatmakla mumkun değil bitmez.Bugun oğlum dayısında kalmayı cok istedi kuzeniyle ki hic kalkmaz.gece uyanıp beni cagirir bazen uykusunda
neyse 40 yılda bir gittiginden onu kırmak istemedim ve izin verdik.Allahim akşamdan beri onlara mesaj atıp gelip alayım mı, uyudu mi vs vs.Bende kalmasına cok alışkın değilim ama onu kirmak istemedim bu defa(yeğenim bende cok sık kaldığı icin hala bu sefer o gelsin dedi kiramadim cocukları) Neyse bu akşam evde haftasonu keyif yapalım biraz icelim dedik .Akşamdan beri (kafa da hafif iyi onda tabii) oğlum niye gelmedi diye beni yedi bitidi. Ya diyorum emin ellerde dayısıyla yengesiyle ki hep kuzeni gelip kalıyor bir kere de o kalsa ne olacak ki, belki gece kalmak ta istemezse gider alırız , 2 semt kadar uzağız.Arabayla alırız. Beni yedi resmen baktım gozunden yaşlar suzuluyor tamam anlıyorum cok duşkun ama bende annesiyim ya .Dedim amma bunalttin bir susmadin tamam yani uzatmayalım bu kadar ağlayacak kadar ne var. Kalktım iceri giderken bana s.cti..min gerizekalisi dedi ki gunduz de tartıştık. Surekli kavga ediyoruz eften puften sebeplerle .Cok sinirli ve cokk ani tepkileri var sonra cok pişman oluyor ama surekli sar başa.Pisman olacaksan tekrar etmeyeceksin. Beni sevmiyor desem o da değil inanın. Ama seven insan boyle yıpratır mi diye de duşunuyorum bir yandan.Arti sevse dahi beni seviyor diye hakaret mi duyacağım hayatım boyunca.İkimiz de cok sinirliyiz ben bir sure ifadelerime davranislarima dikkat ediyorum diyorum ,sende dikkat et duzeltelim bu durumu, yazık yipraniyoruz, git evhaminla ilgili tedavi ol ki asıl en buyuk problemimiz bu kavgalarimiz hep bundan ve evhaminin getirdiği cenesinden.Tamam diyor duzeleceğim diyor. Gercekten artık hakaret duyacak halim kalmadı ki bende zivanadan cıkıp bende ediyorum.İstemiyorum bunu yapmak ama cok ciddi bir şekilde saygımızı tukettik sonra kalkıp ertesi gun birşey olmamış gibi devam ediyoruz. Evliliğimiz, ilişkimiz yalama oldu.Durumumuzu normallestirdik ama normal olmadığını ben cok iyi biliyorum.Git evhamindan dolayı tedavi ol bu şekilde devam etmeyelim boyle gitmez diyorum.Gercekten dunya iyisi bir insan annemin babamın tum alışverişlerini yaptı Corona doneminde .Bize bir alırsa onlara 3 alir.insan olarak iyi , baba olarak iyi, evlat olarak,damat olarak iyi. beni sever sarılır, oper ,iyi ki karimsin der. Bence olamadiysa iyi bir eş olmayı başaramadı bu hayatta. Ve evhami beni tuketti ve kavgalarimiz, cirkin sozlerimiz , bende yapıyorum inanın bundan kurtulalım diye mucadele ediyorum ama tek taraflı olmuyor.Boyle de nereye kadar gidecek bilmiyorum.Hakaret duymak istemiyorum artık etmekte istemiyorum. Resmen evlilik yalama oldu ya. İcimi dokmek istedim .Ne yapacağımı onu nasıl duzelteceğimi bilmiyorum.Lutfen bana bir yol gosterin.Evet "hakaret duyup o evde kalmaya devam ediyorsan keyfin bilir" diyecek olanlar olacak. İstegim bu değil.Tedavi, terapi her neyse onu yapmamız lazım once.Cunku yaşadığımız her şeyin kokeni yoğun evhami.Siniri de burdan geliyor.Ama bilemedim ki saygısızlık diz boyu olan bir evlilik duzelir mi.Duzelmezse yolumu cizmem gerekecek.Sinir harbi icinde bir evliliği ne kadar surdurebilecegimi bilmiyorum.