Aslında yazmak istediğim o kadar şeyler var ki şu an aklım buna yoğunlaştığı icin diğer her şeyi unuttu. Sizde de oluyor mu boyle bilmiyorum fakat ben gercekten cok fazla sıkıldım ve artık sabrım kalmıyor en minik bir şeyde cekip gidesim geliyor fazla yoruldum.. Eşim surekli (genel olarak) dışarlarda. Akşam 18:30 gibi işten geliyor banyosunu vs oluyor arkadaşının yanına gidiyor bu gun sabah cıktı 10:30 gibi vs kahvaltıdan sonra hala daha dışarlarda ve ben bundan aşırı rahatsız oluyorum kac kere dile getirdim soyledim ama yok anlamıyor artık bende soylemekten sıkıldım bi ara tartışmıştık kv geldi anlamış cunku oğle yemeğini onlarda yedi diye (aşağı katımızda oturuyorlar) bende anlattım sen guzellikle soyle cok baskı yapma hepten kacar dedi olmadı gittiği zaman bana soyle ben konuşurum vs dedi ama kendi aramızda olan şeyleri anlatmayı sevmiyorum o gun bunaldığım icin soylemiştim.. şu an sinirden sıkıntıda oturup ağlamak istiyorum iyicene bunaldım tek kalmaktan bu vakitleri kendime ayırıyorum kitap okuyorum kahvemi yapıp terasıma geciyorum vs ama cidden kafam boyle dolu olunca odaklanamıyorum ben ki konuşkan biri değilim birini gorunce surekli konuşuyorum ablamda fark etmiş surekli birileri gelsin gitmesin istiyorum iyice bunaldım... şu an aramız gayet iyi ozune baktığımızda da cok iyi biri bi dediğimi ikiletmez her istediğimi alır yapar eder ama bu huyu var işte ve bende sabır taştı taşıyor...

Hic birlikte gezmiyor değiliz birlikte de cok gezdik ve ona arkadaşlarınla cok geziyorsun vs dediğimde senlede geziyorum hakkımı yiyemezsin vs diyor sadece coronadan sonra beraber dolaşmıyoruz sorunda zaten dolaşıp dolaşmaması değil her gun gitmesi hafta belli bir gun gitse sesim cıkmaz onunda bir hayatı var.. ben gittiğim zaman bana bir şey demez dun kuzenlerimle koye gittim (eşim calışıyordu) gece 12-1 gibi geldim bir şey demedi o konularda aşırı rahat belkide bu yuzden surekli arkadaşlarıyla bilmiyorum ama sinir oluyorum arada evde durmasınıda bilmeli..

birde bugun kahvaltıya kaynanamlara indik ben nişanlıyken eşime zippo yaptırdım bize ozel kenarında kalp atış ritmi var ve bizim baş harflerimiz vs kaynanamlardaymış eşim evde kutusunda sanıyordu. Camın kenarına koymuş ocağını yakmak icin eşim gorunce hemen aldı cebine attı annesi kızdı yani otoriter konuştu onu koy oraya evde cakmak yok ocağı yakıyorum gibisinden eşimde bıraktı orada da aşırı sinir oldum sonradan aklıma geldi “sen al onu kendi cakmağını bırak yukarda cakmak var cıkınca alırsın” demek şu an o mesela aşağıda ben hediyelere vs onem veren biriyim onun orada olması sahip cıkmaması vs biraz dokundu.

Bu şekilde kafam allak bullak oturup ağlamak istiyorum can sıkıntısından tum gun yatıp uyudum artık bir şey demek istemiyorum sonu tartışmaya gidicek cunku biliyorum...

Cok fazla yanlış anlaşılmalar geliyor toplu olarak buraya yazma isteği oldu... Oncelikle her gun evde ağlamıyorum eşim gelmiyor diye evet canım sıkılıyor sinirim bozuluyor ama o vakitleri kendime ayırıyorum kitap okuyorum kahvemi yapıp terasa gecip dışarı izliyorum veya ben kendim dışarı cıkıp arkadaşlarımla buluşuyorum yeri geliyor ablamda annemlerde kalıyorum eşim hicbir zaman beni kısıtlamaz ve yemeğim onumde olucak utum hazır olucak kafasında biri değil kendime yemek hazırladığım icin evde oluyor onu yiyor olmazsa da sesini cıkartmaz kafasına gore bir şeyler bulur veya utusu yapılmamışsa ya rica eder ya da kendisi utuler yani aramızda şey yok ben senle evlendim benim işlerimi goruceksin şeyi yok oyle değiliz bu tip cok yazanlar var teker teker donmek istemedim. Ve eşimle bende cok geziyorum sadece koronadan sonra ben gezme taraftarı olmadığım icin kendisi arkadaşlarıyla geziyor yeri geliyor akşamları birlikte yuruyuşe cıkıyoruz tamamiyle kendisini arkadaşlarına adamıyor buraya her şeyi detaylı yazmadığım icin oyle oluyor değil sadece şu son zamanlar fazla arkadaşlarına kaydı beni rahatsız eden o ben yukarda demedim ki bana vakit ayırmıyor vs diye hatta arkadaşlarına kayma huyu dışında her şeyi iyi.. bu alışkanlık oldu cunku onda babasıyla zamanında arası iyi değilmiş ve kendi dukkanı vardı orada kalıyormuş veya dedesine gidiyormuş yeri geliyormuş gece 3-4 de eve geliyor vs vs bu alışkanlığını pek bırakamadı ama eve en gec 11 gibi gelir gideceği yeri bana soyler benim detaylı yazmamam beni evine bağlı kocasına adamış biri yapmıyor veya eşim dışarı kaymış biride yapmıyor. Sadece ozel hayatımı fazla detaylı yazmayıp kafamın takıldığı yeri yazdım ve evet hala daha genel olarak arkadaşlarıyla takılması beni rahatsız sinir ediyor ama bu bana vakit ayırmıyor değil... anlatabildim mi bilmiyorum...