Selam kızlar. Ben net uzerinden bir kızla tanıştım yaklaşık yarım senedir konuşuyoruz...ve hemen kaynaşıp arkadaş olduk ayrıca hemşeriymişiz. Kah dertleştik kah birlikte gulup eğlendik...Bu kız universitede oğrenci ben calışıyorum. Cidden o kadar kaynaştık ki iki bacı gibi olduk ve birbirimize cokta uzak oturmuyoruz (1saatlik yol) Benden 7 yaş kucuk...
neyse birkac defa buluştuk ve her gun konuşuyoruz. Benim de pek arkadaşım yok maalesef

bugun doğum gunuydu. Aslında hic buluşasım yoktu ama kalbi kırılmasın tek arkadaşıyım diye buluştum zaten babasız da buyumuş aile ortamı pek gormemiş durumu da pek iyi değil. Ona gecen hafta hediye aldım (bakım seti), not defteri, ve bir roman ve cikolata. Evde de hic kullanmadığım icini acmadığım kitap vardı epey oldu alalı ama tam onun işine yarayacak (detox ve diyet tarifleri) ve bir bluz vardı etiketini cıkardım cunku fiyatı gorunmesin ayıp olmasın diye. Ve bugun hediyesini verip istasyona bıraktım. Zaten buluştuğumuzda ona oğrenci diye pek bir şey odetmem. Bugun de tam odeme yapılacakken lavaboya kalktı nedense hep oyle yapıyor. Aslında gerek yok ben ona zaten odetmem... ama dikkatimi cekti. Eve geldim yorgun argın hemen arkamdan yazmış. Resmini cekmiş bu bluzun etiketi nerede bu kitap bilmem ne zaman alınmış. Gecen hafta aldığım kozmetik setinin suresinin gectiğini iddia etti oysa ki daha fişi duruyor yeni alındı. Suclayıcı kotu bir şekilde yazmış sanki ben yalan soyluyormuşsum gibi. Gecen hafta aldım onu diyorum hala usteliyor. Benden sana tavsiye insan etiketi uzerinde bırakır gibisinden şeyler yazmaya başladı. En sonunda senin yaptığın terbiyesizlik, senin meğer epey bir beklentin varmış ayıp hadi herkes kendi yoluna yazdım ve blokladım. Cidden benim burada hatam ne diye duşunuyorum. Ben ne yaptım ki şimdi? Sanırım benden daha buyğk şeyler beklenti icindeydi calışıyorum diye. Acayip canımı sıktı ya.