Selamlar herkese. Arkadaşım icin bu konuyu acıyorum. Kendisi yanımda ve sabaha kadar hic uyumadik buraya yazıyorum ki lutfen duşuncelerinizi yazın o da okusun da aklı başına gelsin.
40 gun once de onun icin konu acmıştım. 34 yasinda kendisi ve İstanbul da yaşayan sozde sevgilisi var. Sokağa cıkma yasağı gunlerinde adamı arıyor bir aksam ve bir kadın sesi duyuyor. Adam sevgilim var seni sadexe arkadaş olarak seviyorum vs diyor.
Yirmi gundur adam tekrar aramaya başlamış. O kadın hataydi seni seviyorum evlenmek istiyorum sozleri havada ucusuyor mus. Dun de aramış ve onumuzdeki hafta izmir e geleceğim gorusecegiz demiş. Arkadaşımda haftaya gorusmeyelim deyince adam delirmis hakaretler bitti artık demeler falan. İki saat sonra da bir kadınla resmini atmış. 23 yasinda sevgilim evlenecegiz ailesiyle tanıştım vs yazmış. Adam da 38 yasinda. Bir de Utanmaz adam seni canimdan cok sevmiştim asla benim gibi seveni bulamazsin defol git evlenecegiz yazmış.
Arkadaşım yakın tarihte anne ve babasını kaybetti. Zor gunler geciriyor psikolojik destek te alıyor. Malesef adamı da cok seviyor. Lutfen adamın adiligine dair yorumlar yapın ki kendine gelsin. Keşke gorusseydim diyerek kendini sucluyor