Iyi akşamlar arkadaşlar, sizlere danışmam gereken bir konu var

Buraya actığım konuların 5 tanesinden 3'u evimle alakalıydı.. pandemi suresinde sesten dolayı mahvolduk alttan ustten yandan.. asla uyuyamadık evde oturamadık, ben işimi bile yapamadim. Konuya gelecek olursam; Tayinler acılır acılmaz bir yeri yazip gitmek istiyoruz fakat esim artik komsu seslerine dayanamadigini, nobetten geldiğinde bile sağlıklı uyuyamadigini soyluyor, hakli.

Kayinvalidemler ise ilk vaka cıktığında koylerindeki eve gectiler ve Kasım ayina kadar gelmeyi duşunmuyorlar. Esimde diyor ki, annemler gelene kadar orada yasayalım. Kabul etmedim. Evimiz varken neden baska bir evde yaşıyım napicam orda vakit geciremem yaşadığımız evi temizlemek lazım ivir zivir dolu malum yaşlı evi herseyi biriktiriyor kalabalık ruhum sıkılıyor o evde. Gozunuzde cop ev canlanmasın aksine tertemiz ama mesela 70 80 tane biblo var tozlarını almak 2 gun surer. Neyse dun gece 12 gibi yan taraf ses sistemiyle film izliyor esimde cıldırdı ben gidiyorum annemlerin eve geliyor musun dedi. Gitmedim. Bugun akşam yemek yemeye geldi, ses olursa yine giderim dedi ama zaten nobet usulu calışıyor hastanede. Yuzunu 1 aydır yeni yeni goruyorum. Annesi aradi biraz once; eşim evdeyim dedi. Annesi, hangi ev, niye gittin kalsaydın ya dedi. Eşim o sırada telefonun sesini kisti duyamadım ama cok sinirlendim. Buyuk olarak eşinin yanında kal, ne işin var boş evde dicegi yere birde azarlayacaktı niye evine gittin diye. Telefonu kapatirken oğreniyorum ki eşim eve ilac sıkmış o yuzden gelmiş, bende beni ozlediği icin geldi sanıyorum salak gibi.

Ben yatıyorum deyip yanından ayrıldım cok sinirlendim. Kendimi kotu hissettim, Ne tepki vermeliyim lutfen yardımcı olur musunuz