Merhabalar cok değerli kadınlar Klubu uyeleri. Uzun aradan sonra yine ben.. Evlililiğimin 1. yılında buraya konular acmış sizlerden inanılmaz destek gormuştum oncelikle vicdanlı ve iyi kalplerinize sevgilerimi sunuyorum.
Herşeyin duzelmesi icin elimden gelen butun cabayı kanımın son damlasına kadar sarfettim uzuldum, ağladım, sinirlendim ama değişen hicbişey olmadı malesef. Buraya tekrar donup sizlerin dertlerini paylaşmak bu sureci atlatıp sizlere de destek olmayı cok isterdim. Ama yine mağdur sandalyesinde ben varım. Sizlerinde dediği gibi kimse değişmez hele yalancıysa karı kız duşkunuyse bunlar birer hastalıksa malesef değişmiyorlar. Onlara kimse yardım edemiyor. Eşim ayrılık zamanı kırkbir yalanla yalvarış yakarışla detaylara giremiyorum neler neler vaad ederek beni kararımdan geri donderip 3 5 ay sonra aynı postuna burunen bir yaratık malesef. Bu sefer duygusal değilim ona da değil kendime ofkeliyim cunku bu gecen surede bana yine yalan soylemesine affederek ben imkan verdim. Artık herşeyin farkındayım malesef. Farkında oldukcada ne kadar iğrenc karakter yoksunu dolandırıcı yalancı bır sapık olduğunu daha net gorebiliyorum. Pandemiden dolayı davam sarkmış olsada o gunu sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime olan ofkemi yenemiyorum. Pandemide evde kaldıkca onun bana yaptıklarını duşunuyorum duşundukce cıldırıyorum. En son değişik bir havadaydı nasılsa beni bırakamıyorsun boşayamıyorsun havaları pis pis sırıtmaları. Malesef benim onu her hatasında affetmemden dolayı aldığı cesaretle eskiden gidecem korkusuyla beni dovmeye kalkan adamı şuan nasılsa boşamaz beni rahatlığına sokmuş olmamdan dolayı kafamı duvarlara vurup parcalamak istiyorum. Ama bu sefer ne kadar ciddi olduğumu gorurse cirkefleşip butun cirkin yuzunu gosterecek. Darmadağınığım malesef. bana hem hukuki hem psikolojik destek lazm acıl. Bu adamın hasta beyni benı karakterimden daha fazla sıyırmadan bundan kurtulmam gerek. Konumum iyi yoneticiyim itibarlıyım saygıdeğerim guzelim bakımlıyım ailemin butun fertleri makam mevki sahibi.Sinirden ağır veya uygunsuz laf etmişsem k.bakmayın ama oturup yazmaya kalksam sayfalar yetmez yaşattıklarını. Aşağılık komplekslerinden benim uzerime ailesi iftiralar attı, onu korumak icin pisliklerini ortmek icin daha fazla yazamıyorum kolum uyuştu sinirden bana lutfen duşuncelerinizle destek olun teşekkur ediyorum şimdiden.