Merhaba Sevgili Uyeler;
Nasılsınız?

Umarım her şey sizin icin yolundadır.
Kısaca size bir soru sormak istiyorum.

Benim gecen Eylul ayından beri 10 aylık gayet icime sinen bir ilişkim var. (Allah bozmasın). Erkek arkadaşımı bu Pazar ailemle tanıştıracağım. Bize gelecek. Aslında tanışma isteği ondan geldi. Bana opsiyon bıraktı, once senin ailenle de tanışabilirim veya sende bizimkilerle tanışabilirsin; hangisini istersen onu yapalım dedi. Bende once onun gelmesini istedim.

Fakat şimdi şoyle bir durum oluyor. Onun ailesi haftaya şehir dışına gidecek. Erkek arkadaşım arabayla onları şehir dışındaki evlerine goturup orada 1 hafta kalıp gelecek. Haliyle benim onlarla tanışmam haftaya olamayacak. Daha sonraya ertelenmek zorunda. Tahminen şehir dışından Ağustos ayında geleceklermiş.

Bu arada erkek arkadaşım istersen haftaya bize hafta ici akşam gel dedi. Ama ben işten sonra tanışmaya gitsem mi emin değilim. Hem ailesinin yol hazırlıkları olabilir hem de onların iki ayakları bir pabuca girsin istemiyorum.

Size sorum şu; siz hayatınızdaki kişiyle ailenizi tanıştırdıktan ne kadar zaman sonra onun ailesiyle tanıştınız?
Araya ne kadar sure girdi?
Benim araya 2 ay girse sorun olur mu? Yoksa haftaya hafta ici akşam gitsem mi daha iyi olur?
Bir de anket actım. Ona da rica etsem katılabilir misiniz?

Sorularıma cevap verirseniz cok sevinirim. Daha once bu surecleri yaşamadım. Haliyle tecrubem yok. Sizlerden tavsiye istiyorum.
Okuduğunuz ve cevap yazdığınız icin teşekkur ederim..

Sevgiler