Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha once hic evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi cevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin cevremden biri cıkacak gozuyle baktım. Fakat işler oyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gun coğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tum parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem cevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yuzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gonlum rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.

Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya cevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan ornekler var mı? Yazabilir misiniz?

Şimdiden teşekkur ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak gormuyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak gormuyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf cocuk icin evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun cok insani bir istek olduğunu gostermek icin Maslow İhtiyaclar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.

Şimdiden bana vakit ayırdığınız icin ve cevaplarınız icin teşekkur ederim.