Merhaba arkadaşlar bir suredir konuştuğum, tanımaya calıştığım erkek arkadaşım birbirimizi biraz daha tanıdıktan sonra (ki beni yeterince tanıdığını soyluyor ve benimde emin olmam icin bir sure daha bekleyeceğini) evlenmek istiyor. Ben geciştirince de zaten tanışıp konuşup anlaşıp yuva kurmak icin birlikte değil miyiz diyor ama ben 23/24 yaşında her anlamda yeterince olgun bir insan olduğum halde evlilik yapabileceğimi duşunemiyorum. Temas sevmiyorum. Birinin bana dokunmasını vs... Bu zamana kadar erkeklere karşı da temas, yakınlık anlamında hicbir ilgi ve istek duyamıyorum. Sadece duygusal tatmin amaclı biriyle birlikteyim ama onda bile cok zaman ayıramıyorum hep bahane uretiyorum. Gun icinde toplam yarım saatten fazla yazışmak bayıyor, telefonla konuşmak istediğinde ise gonlu olsun diye kabul ediyorum ama 15 dkdan sonra sıkılıyorum aynı evin icinde aynı odada nasıl tahammul edeceğim onu bilmiyorum. Karşımdaki kişiyi sevmemeyle de alakası yok kendime vakit ayırmayı, kitap okumayı, farklı etkinliklerle ilgilenmeyi seviyorum sadece. Evlenirsem sorun yaşar mıyım sizce yada psikologa veya psikiyatriste gorunsem caresi var mıdır?