Merhabalar, aranızda yeniyim, cunku cıkmazdayım, derdimi kimseye anlatamıyorum. 5.5 senelik evliyim... 2.5 yaşında bir kızım var. Mesleğim var, baktığınızda sorunum yok. Ama sorunum buyuk, oncelikle vajinismusum. Eşimin sperm değerleri nedeniyle hic cocuğumuz olmama ihtimali sonucu tup bebek yaptırdım. Bu surecte bu sorunu yenmeye cok calıştım ama eşimin ilk gunlerdeki olur gecerleri boş vermişliğe varınca tek başıma bişey yapamadım.şimdi ise hic aramızda sorun olmuyor bile cunku konuşmuyoruz, ve arada sırada yuzeysel birlikteliklerimiz var. Ama benim asıl asıl problemim şu. Ben mantık evliliği yaptım, aşkla evlenmedim ve eşime karşı cinsel birşey de hissetmiyıorum. Evliliğimzde cok buyuk şiddet aldatma gibi sorunlar yok ama biz aynı evi paylaşan anne ve baba gibiyiz. Zevklerimiz ayrı, paylaşımlarımız az... konuşmaya cok calıştım olmadı. Ayrılmak istiyorum bir yanım da kızına haksızlık işte diyor, ayrılmak istiyorum sebebim ne diyebilirim... yani nolur bana bişeyler deyiverin, duşuncelerim arasında boğuluyorum...