Merhaba arkadaslar asagidaki belirttigim sekilde surekli olarak calisma yapilacak bir eleman ariyoruz.Bu calisma sekli ve duzeni nasil bir isyerine girip sistemli ve duzenli olarak isinizi aksatmadan yapiyorsaniz ayni sekilde bu isdede boyle bir duzen ve sistemle calisma yapilmasini istiyoruz.

Bu iste calisacak kisi kesinlikle internet'de surekli online olmali,surekli bu isten sabit olarak para kazanacagi icin tamamen kendini bu ise vermeli ve isini isteyerek severek yapmalidir.Bu calismada bizimle calisacak olan kisi kesinlikle bu isi hergun duzenli olarak yapmali,isin yarisinda yapamiyorum,vaktim yok,isim cikti,su oldu bu oldu demiyecek,isine ozen gosterecek.Bizim icin 1 gun dahi aksamasi butun islerimizi zora sokmakda ve kendi calisma sistemimizide karistirmakdadir.Bu sebeble bu isi gercekden yapabilecek kisilerin basvurmasini rica ediyorum.

Simdi sizlere is hakkinda ve bizlerin istedigi sekilde calisma sistemi hakkinda bilgiler vermek istiyorum.

Calisma Bilgileri ve Detaylar:

ise alinacak kiside aranan ozellikler :

*Youtube konusunda deneyimli,bilgili olmali.
*Spama girmeyecek sekilde Mail adresi alabilmeli,acabilmeli.(Bu konuda belki destek verebiliriz.)
*Vps-Vds-Server Kullanimi hakkinda yeterli derecede bilgiye sahip olmali.(Bu calismada kullanilacak Server yada Vpsleri,isi yapacak kisi kendi saglayacakdir.)
*Toplu Video indirme,Yukleme ve bu isi yapan programlari kullanmasini bilmeli.
*Kanal ayarlari kisimlarini yapabilmeli.(Etiket,Aciklama,Baslik edit duzenleme vs)
*Yapilan calismalari,Kanallari duzenli olarak eksiksiz,hatasiz teslim edebilmeli.

Yapilacak Calisma :

*Her gun 80 Adet Kanal acilacak.

*80 Kanalin Mail adresleri Acilacak.(Mail'leri isi yapan kisi acacakdir.Biz vermeyecegiz.)

*Verilen Etiketleri veyahut Aciklamalari Her kanala eklemeli.(Etiketler tarafimizca verilecekdir,Video yukleme oncesinde Kanaldak iVarsayilanlar kismindan eklenecekdir bu etiketler.Her videoya manuel etiket eklettirilmeyecek.)

*80 Kanala her gun 100'er adet video atilacak.(Videolar belli ve sabit 5-6 kategoridedir.Farkli kategoride olabilir duruma gore size bilgi verilecekdir.)

*Atilan her videonun icinden Telif veren,eslesen vs gibi uyari veren videolar temizlenecek,Kanalda bu yapilan temizlikden sonra 100 adet video kalacakdir.

*Yuklenen videolarin yada kanalin Spama girip girmeyecegi konusunda tecrubesi olacak.(Bu isi az cok yapan,bilen bir kisi bir videonun yada yuklemenin spam yada Topluluk gibi uyarilara takilip takilmayacagini bilebilir.)

*Her 20 kanal yuklemesi ayri bir Vps-Vds Yada serverden yapilacakdir.80

*Kanal Ayni Vps-Vds yada Serverden upload Download seklinde yapilmayacakdir.

*Her gun mutlaka 80 kanal eksiksiz teslim edilecek.(Her aksam 21:00-24:00 arasinda teslim edilmeli.)

Evet arkadaslar yukardaki yazilanlari dikkatli bir sekilde okuyarak,Ben bu isi yapabilirim,ksinlikle aksatmadan gunu gunune ustume dusen gorevi yerine getirebilirim diyorsaniz basvurunuzu yapabilirsiniz.

Bu calismayi 1 kisi ben yapabilirim diyorsa is 1 kisiye verilecekdir,1 kisi yetistiremezse yapamam derse ,1 kisi ben yapabilirim herseyi eksiksiz diye cikmazsa 2 kisiye verilecekdir.

Bu is icin Calisma yapacak kisiye Aylik Sabit 2.000 TL Maas verilecek,isi alan kisinin yaptigi calismalara gore,isine gosterdigi ozene gore +SSK ucretide odenecekdir.
Odemelerini ister Haftalik,Ister 15 gunluk isterse Her ayin 1'inden 1'ine Bize vermis oldugu Banka hesabina otamatik olarak Yatirilacakdir.

Lutfen basvuru yapacak arkadaslar,Okul durumunu(Okula gidiyormu gitmiyormu,Gunluk kesintisiz pc basinda gecridigi sure vs yazarsa iyi olur.

Lutfen Basvuru icin PM ATMAYIN.
Konuya yazalim.
Saygilarimla.